Nyhet! Kombiner spotpris og fastpris

Mange av oss kjenner på en ekstra bekymring for høye strømpriser. Det er vanskelig å spå hvilken vei strømprisene vil gå, og derfor jobber vi med en ny strømavtale som demper prissvingningene. Avtalen kombinerer spotpris og fastpris.

Slik fungerer det

50 % av strømmen får en fastpris - Vi tar utgangspunkt i ditt siste års forbruk for å estimere hvor mye strøm du vil bruke i avtaleperioden. 50% av det forbruket fordeles på månedene i avtaleperioden, ut i fra når våre kunder typisk bruker strøm. Det vil si mer i vintermånedene enn i sommermånedene.

Halvparten av strømforbruket får du altså til samme pris, uavhengig av hva som skjer med strømprisene fremover.

Resten av strømmen du bruker følger spotprisen - Dette er smart for deg som ikke ønsker å binde strømprisen 100%. Spotprisen endrer seg fra time til time og er gjerne lavere på de tidene av døgnet hvor vi bruker lite strøm. Det vil si at du kan tilpasse forbruket ditt slik at strømregningen blir lavere. Spotprisen ligger tilgjengelig i appen, så du enkelt kan følge med.

 

Meld interesse

Vi vet mange ønsker seg en slik avtale så snart som mulig, og åpner derfor for at interesserte kan melde seg mens vi jobber med detaljene. Fyll ut skjemaet nedenfor, så holder vi deg orientert på epost og sier fra når salget starter.

Hvor lang periode foretrekker du for fastpris?
Hvor stor andel av strømforbruket ditt ville du ønsket å binde?
Vil du være tilgjengelig som testkunde før lansering?