Bestill strøm fra Fjordkraft

Med strømavtalen Powerspot får du strøm til innkjøpspris – og 500 kr i rabatt. Så snart strømavtalen er aktivert, vil du motta en rabattkode på sms i løpet av 1-5 dager. Tilbudet gjelder kun nye kunder, og avtalen har 6 måneders bindingstid.

Prisinformasjon

Dette får du i avtalen:

Strømavtalen 

Powerspot er en strømavtale som følger prisene i markedet. Spotprisen for strøm svinger hele tiden, men over tid gir en slik avtale deg lav strømpris.

  • Månedsbeløp: 39 kroner

  • Påslag: 5,99 øre/kWh

Påslaget inkluderer lovpålagte kostnader for elsertifikat.

Vilkår for strømavtalen

Trippelgaranti

Trippelgaranti er en strømforsikring som kan spare deg for strømutgifter hvis du blir syk, arbeidsledig eller opplever feil på det elektriske anlegget. Du kan for eksempel få dekket strøm- og nettleiekostnader i inntil seks måneder.

Forsikringen dekker også din ektefelle/samboer, og koster ingenting de første seks månedene. Etter det betaler du 1,50 kroner per dag. Du kan når som helst avbestille Trippelgaranti.

Vilkår for Trippelgaranti

Strøm med prismatch

Som kunde hos oss har du prismatch på strøm. Får du tilbud om en strømavtale som er bedre enn den du har hos oss, matcher vi prisen på tilsvarende avtale – enkelt og greit!

Det er seks måneders bindingstid på strømavtalen. Om du sier opp avtalen i løpet av de første seks månedene vil du få et bruddgebyr på 1000 kroner.

Priser og betingelser holdes uendret i minimum seks måneder fra bestillingsdato.

Inkludert i avtalen får du Trippelgaranti kostnadsfritt i tre måneder, deretter er prisen 1,50 kr/dag. Tjenesten er helt uforpliktende, og du kan når som helst avbestille hvis du ønsker det.