Med denne avtalen får du en forutsigbar og rimelig strømavtale som sikrer deg mot høye pristopper. Prisen fastsettes for minimum to uker frem i tid. Det betyr at dersom det blir prisendring får du varsel minimum 14 dager før, slik at du alltid vet hva du skal betale.

Avtalen passer for deg som:

  • Vil ha en trygg og forutsigbar strømavtale
  • Vil ha samme strømpris hele døgnet

Prisinformasjon

Avtalen har et pristak på 149,90 øre/kWh som gjelder fram til 31.12.2021. Vi garanterer altså at du ikke betaler mer enn denne maksprisen uansett hva som skjer i strømmarkedet.

  • Strømpris: 99.90 øre/kWh
    • Pris fra 25.10.2021: 114.90 øre/kWh
  • Månedlig fastbeløp: 19.00 kr/mnd

Etter 6 mnd endres fastbeløpet til 39 kr.

I strømprisen er lovpålagte kostnader for elsertifikat inkludert. Denne ordningen bidrar til å finansiere strøm produsert fra fornybare energikilder.

Vi fikser det praktiske

Når du bestiller strøm fra oss, ordner vi alt det praktiske. Du slipper å kontakte din lokale netteier for å gi beskjed om at du skal ha strøm fra Fjordkraft. Bestiller du strøm til en ny adresse, får du automatisk tilsendt vilkår for nettleie fra din netteier.

Nettleie fra din lokale netteier kommer i tillegg til strømprisen. For å gjøre det enkelt får du strøm og nettleie samlet på én regning. Du slipper selvsagt å betale noe på forskudd, du betaler kun for den strømmen du allerede har brukt.

 
Avtalevilkår

Som kunde hos oss får du

Strøm med prismatch

Strøm med prismatch

Vi matcher prisen på tilsvarende avtale.

Smart app som gir oversikt

Smart app som gir oversikt

Få full kontroll på strømforbruket hjemme og på hytta.

Prisvinnende kundeservice

Prisvinnende kundeservice

Vi er her for deg alle hverdager fra 8 til 20.