Dette får du i avtalen:

Strømavtalen 

Powerspot er en strømavtale som følger prisene i markedet. Spotprisen for strøm svinger hele tiden, men over tid gir en slik avtale deg lav strømpris.

  • Månedsbeløp: 39 kroner

  • Påslag: 5,99 øre/kWh

Påslaget inkluderer lovpålagte kostnader for elsertifikat.

Vilkår for strømavtalen

Trippelgaranti

Trippelgaranti er en strømforsikring som kan spare deg for strømutgifter hvis du blir syk, arbeidsledig eller opplever feil på det elektriske anlegget. Du kan for eksempel få dekket strøm- og nettleiekostnader i inntil seks måneder.

Forsikringen dekker også din ektefelle/samboer, og koster ingenting de første seks månedene. Etter det betaler du 1,50 kroner per dag. Du kan når som helst avbestille Trippelgaranti.

Vilkår for Trippelgaranti

Strøm med prismatch

Som kunde hos oss har du prismatch på strøm. Får du tilbud om en strømavtale som er bedre enn den du har hos oss, matcher vi prisen på tilsvarende avtale – enkelt og greit!

Det er seks måneders bindingstid på strømavtalen. Om du sier opp avtalen i løpet av de første seks månedene vil du få et bruddgebyr på 1000 kroner.

Priser og betingelser holdes uendret i minimum seks måneder fra bestillingsdato.

Norsk Vannkraft

Nå kan du støtte produksjon av ren, bærekraftig vannkraft!

Norsk Vannkraft er et enkelt og rimelig miljøtiltak for deg som vil ha 100% ren energi. Denne tjenesten endrer ikke hvilken strøm du får i stikkontakten hjemme, men gir deg en trygghet om at pengene du betaler for strømmen utelukkende går til norske vannkraftprodusenter. Et lite bidrag for en bedre fremtid!

Norsk Vannkraft koster kun 1 kr / dagen
Du kan enkelt legge til denne tjenesten når du bestiller strøm.