Bli en mester i strømsparing

Vil du ta førsteplassen i strømsparing? Vi hjelper deg på veien. Målet er å gi deg en god strømavtale, og ved hjelp av appen vår kan du redusere strømforbruket ditt og spare penger.

Du får en god strømavtale

Hos oss kan du være trygg på at du har en god avtale over tid. Vi hjelper deg også å finne den strømavtalen som passer best for deg og din hverdag.

Ta personlig rekord i strømsparing med appen

I appen får du full oversikt over forbruket ditt og kan se om du klarer å bruke mindre strøm enn samme periode i fjor. Du kan også følge med på spotprisen, lade elbilen når strømmen er billigst og ha kontroll på alle fordelene du får som Fjordkraft-kunde.

Bytt på 1 - 2- 3

Å bytte strømleverandør er en enkel jobb som kun tar et par minutter. Når du bestiller strøm hos oss, fikser vi oppsigelsen av strømleverandøren du har i dag.

Styr ladingen i appen

Kjører du elbil eller ladbar hybrid? I appen får du full oversikt over ladingen av bilen din i, og du kan se statistikk for hvor mye ladingen koster.

Ta strømsparingen til nye høyder

Pulsmåleren er en smart dings du kan koble sammen med Fjordkraft-appen. Den viser deg hvor mye strøm du bruker akkurat nå. Du får også automatisk beskjed når du bruker så mye strøm samtidig at du nærmer deg å måtte betale mer i nettleie. 

Andre fordeler

  • Alt på en regning - Du slipper å legge ut for strømstøtten siden du får nettleien på samme regning som strømmen din.
  • Tjen opp Trumf-bonus - Med Trumf-bonus aktivert sparer du 1% på strømmen
  • Trygg strømhandel - Fjordkraft er godkjent gjennom sertifiseringsordningen Trygg strømhandel. Ordningen har som mål å skape et tryggere og enklere strømmarked for kundene.
  • Billig mobilabonnement - Er du strømkunde får du ekstra billig mobilabonnement med mye data for pengene.
  • Prisvinnenede kundeservice - På kundesenteret har vi en gjeng med dyktige rådgivere som hjelper deg med det du trenger.
WEB02