Mobilpriser

Hvilket Fjordkraft mobilabonnement passer for deg?

Det er ikke alltid så lett å vite hvilket mobilabonnement man trenger. De færreste av oss vet nøyaktig hvor mye data vi trenger, og mange ganger velger man på magefølelsen. Derfor har vi forsøkt å gjøre valget litt enklere for deg.

Publisert: 23. januar 2024

Først og fremst er det fint å vite at du får alt dette inkludert i prisen uansett hvilket mobilabonnement du velger fra Fjordkraft:

  • Fri fart, tale, SMS og MMS

  • Inkludert bruk i EU/EØS

  • Data Rollover

  • WiFi Tale

  • Ingen bindingstid

 

Innholdet i abonnementene våre er med andre ord veldig likt, og det er kun størrelsen på datamengden som skiller dem fra hverandre. Hvor mye data du trenger kommer helt an på hvordan du bruker mobiltelefonen din i det daglige.

 

Fjordkraft Mobil 1GB

Dette abonnementet passer for deg som ikke bruker mobilen så mye, men som likevel vil ha tilgang til alle mulighetene som den tilbyr. Du har mobilen koblet til WiFi når du er hjemme og på jobb, og bruker bare litt mobildata når du er ute på farten. Du ser sjelden på video på mobilen, men leser gjerne nettaviser og e-post og stikker innom sosiale medier i ny og ne.

 

Pris: 119,-

 

 

Fjordkraft Mobil 5GB

Dette er abonnementet for deg som har en ganske vanlig bruk. Du bruker mobilen som normalt selv om du er utenfor WiFi, og ser kanskje på noen videosnutter i løpet av en dag. Kanskje er du litt ekstra glad i sosiale medier, og særlig Snapchat og Instagram? Slike apper har automatisk nedlasting og avspilling av videosnutter, og krever ofte mer mobildata enn bare surfing på nettsider.

 

Pris: 199,-

 

 

Fjordkraft Mobil 10GB

Dette er abonnementet for deg som bruker mobiltelefonen litt mer i løpet av en dag, og gjerne når du er på farten. Du bruker sosiale medier en del, og er glad i å for eksempel se en YouTube-snutt eller to på bussen eller kanskje høre på en podcast. Kanskje pendler du og trenger underholdning på farten?

 

Pris: 249,-

 

 

Fjordkraft Mobil 20GB

Dette er abonnementet for deg som ofte er utenfow WiFi (eller hjemme-bredbånd, som vi også kaller det) og som er en mer aktiv bruker av streaming. Du hører mye på musikk, og kan fort finne på å se noen lengre YouTube-videoer over mobilnettet i løpet av en dag.

Pris: 299,-

 

 

Fjordkraft Mobil Fri data Normal

For Fri data kan du ha mye moro med mobiltelefonen din, og dette abonnementet vil vi særlig anbefale for deg som ser mye på video. Kanskje kan du finne på å sitte på kafe og se en episode av favorittserien din på Netflix, eller se på en fotballkamp på mobilen når du ikke har TV i nærheten? Hastighet 20 mbps.

 

Pris: 379,-

 

 

Fjordkraft Mobil Fri data Rask

Dette er abonnementet for deg som er storforbruker av internett på mobilen. Hastighet 250 mbps.

 

Pris: 399,-

 

 

Fortsatt litt usikker? Her finner du vår mobildatakalkulator 

 

 

Til slutt vil vi gjerne nevne at det ikke er noe problem hvis du skulle finne ut at du har valgt feil abonnement til ditt bruk. Du kan selv endre abonnementet ditt på Min Side akkurat når du måtte ønske, og du kan også kjøpe ekstra datapakker om du plutselig har et midlertidig behov for mer data enn vanlig. Det skal være enkelt å være mobilkunde hos oss i Fjordkraft.

 

Bestill mobilabonnement her