Slik sammenligner du strømprisene

 

1) Vurder hvor mye endringer du ønsker i strømprisen

Folk er forskjellige, også når det kommer til strøm. Noen er mest opptatt av forutsigbarhet – at prisene ikke endrer seg så ofte. Mens andre synes det er greit at prisene svinger, så lenge det over tid gir lave strømpriser. Ønsker du hjelp til å finne en strømavtale?

2) Sjekk hvor lenge tilbudet varer

Som med alle andre tilbud, kan det også innen strøm være smart å sjekke varigheten på prisen du får. Noen strømleverandører tilbyr for eksempel en veldig god strømpris den første måneden, som endrer seg så snart kampanjeperioden er over. Derfor kan det være fornuftig å ta en ekstra titt på avtaleteksten når du sammenligner ulike avtaler.

3) Finn ut hvordan du vil betale for strømmen

I tillegg til at det finnes ulike strømavtaler, finnes det også ulike måter å betale på. Noen foretrekker å få tilsendt en strømregning med alle priser og spesifikasjoner i posten, mens andre kun betaler elektronisk.

4) Se hvilke fordeler du får

Fordi det er mange som konkurrerer om å få deg som kunde, har du ikke bare en god mulighet for å finne den billigste strømleverandøren for deg. Du kan også oppnå flere goder hos den strømleverandøren du velger. Vi i Fjordkraft har et eget fordelsprogram som alle våre kunder kan benytte seg av. Se fordelene her og sjekk om det er noen av fordelene som passer deg!