Det finnes mange strømleverandører å velge mellom, og det er ikke alltid like enkelt å vite hvem man skal gå for. Men visste du at det er både enkelt og raskt å bytte? Her kan du se hva du bør tenke på når du bytter strømleverandør.

1) Ta en titt på strømregningen

Et lurt sted å begynne er å sjekke hvilke strømutgifter du har i dag. Hvor mye betaler du for strømmen? Og hvor stort er strømforbruket ditt? Dette kan du se på fakturaen du har fått fra strømleverandøren din. Du kan også logge deg inn på Min side og sjekke dette.

2) Sammenlign strømavtaler

Med noen enkle søk kan du sammenligne strømavtaler hos ulike leverandører. Det finnes flere strømkalkulatorer som kan hjelpe deg å finne riktig avtale for deg. De fleste velger spotpris som normalt gir best pris over tid, men det finnes også andre alternativ for kunder som ønsker mer forutsigbarhet.

3) Se hvilke fordeler du kan få

Mange strømleverandører tilbyr også andre goder utover strømavtalen. Er det noen fordeler som er aktuelle for deg? Har du behov for smarte tjenester eller en app? Og er det viktig for deg om du får en samlet faktura eller om regningene for strøm og nettleie kommer hver for seg?

Vil du ha hjelp til å finne riktig strømavtale?

Våre rådgivere er her for deg, og hjelper deg med svar på det du trenger å vite om strøm.

Ring meg