Hvordan fungerer det med bytte av strømleverandør?

Å bytte strømleverandør er fort – og enklere enn mange tror. Har du en strømleverandør fra før og ønsker å bli kunde hos oss? Slik fungerer det:

 • Bestilling
  Du velger  strømavtalen du vil ha, og går gjennom stegene i veiviseren vår. Hvis du er usikker på hvilken strømavtale som passer best for deg, kan du bli oppringt av en av rådgiverne våre.

 • Oppsigelse
  Etter at du har bestilt, ordner vi oppsigelsen hos strømleverandøren du har i dag. Du trenger ikke gjøre noe som helst. Det eneste tilfellet hvor du selv må gjennomføre en oppsigelse er hvis du flytter fra en adresse og ønsker å si opp strømmen for godt.

 • Faktura
  Du får en opphørsfaktura hos leverandøren din for strømmen du har brukt frem til du ble kunde hos oss. Deretter får du strømregningene dine fra oss. Det er kun mulig å ha én strømleverandør av gangen, så du kan være trygg på at du slipper å betale dobbelt når du bytter strømleverandør.

Se flere strømavtaler

 

Har du spørsmål om strømavtalen?

Strøm kan være komplisert, men vi vil hjelpe deg å gjøre det enkelt og forståelig. Er det noe du lurer på, kan vi gjerne ta en prat for å finne ut av det.

Ring meg

Hvorfor bytte strømleverandør til Fjordkraft?

 • Hjelp til å spare strøm. Enten du vil bli strømekspert eller bare trenger litt bedre oversikt, har vi en smart app som gjør jobben for deg.

 • Kontroll på kostnader. Hos oss vet du alltid hva strømregningen blir før du får den. Følg med på strøm og nettleie i appen. Alt samles på én enkel faktura.

 • Aktiver Trumf-sparing og få tilbake litt av strømforbruket ditt. Du sparer 1% Trumf-bonus hver måned.

 • God kundeservice. Vi er her for deg og har kort ventetid. Kundesenteret vårt har blant annet blitt kåret til best i energibransjen i 2023.

Trygg strømhandel

Vi er godkjent gjennom sertifiseringsordningen Trygg strømhandel. Denne ordningen skal sikre kvaliteten i blant annet salg, produktinformasjon og markedsføring av strøm.

Les mer om Trygg strømhandel

Spørsmål og svar om bytte av strømleverandør