En enkel strømavtale med spotpris

Med denne avtalen får du ganske enkelt strømmen din til spotpris. Det betyr at strømavtalen følger prisen i strømmarkedet. Spotpris passer for deg som:

  • Er opptatt av å bruke strømmen når den er billigst
  • Ønsker en rimelig strømavtale over tid
  • Vil bruke Fjordkraft-appen til smart strømstyring

Strømregningen

Nettleie fra din lokale netteier kommer i tillegg til strømprisen. For å gjøre det enkelt får du strøm og nettleie samlet på én regning. Du slipper selvsagt å betale noe på forskudd, du betaler kun for den strømmen du allerede har brukt.

Er du medlem i et LO-forbund?

LOfavør gir deg medlemsfordeler på strøm.

Strømavtale gjennom LOfavør

Andre medlemstilbud

 

Slik fungerer en spotprisavtale

 

Med en spotprisavtale følger du strømprisen på kraftbørsen Nord Pool. Du betaler det samme som vi kjøper strømmen for, time for time gjennom døgnet. I tillegg kommer en månedspris, og noen øre ekstra som kalles påslag. 

Spotprisen endrer seg time for time, og er blant annet avhengig av tilbud og etterspørsel. Det vil si at den ofte er dyrere når flere bruker strøm samtidig, og billigere når færre bruker strøm.

Fordelen med en spotprisavtale er at du kan få billigere strøm dersom du er bevisst på når du bruker strømmen. For eksempel ved å vaske klær og lade el-bilen når spotprisen er lav. Du kan følge med på spotprisen i Fjordkraft-appen, slik at det blir enklere å planlegge når det er lurt å sette på klesvasken.

Hva er spotprisen på strøm i dag?

Trygg strømhandel

Vi er godkjent gjennom sertifiseringsordningen Trygg strømhandel. Denne ordningen skal sikre kvaliteten i blant annet salg, produktinformasjon og markedsføring av strøm.

Les mer om Trygg strømhandel

Vanligste spørsmål om Strøm til spotpris