Vi håper du ikke tenker på å forlate oss. Målet vårt er at du skal være fornøyd, og selv om vi ikke vet hvorfor du kanskje snuser på en konkurrent, må vi bare bruke et par sekunder på å gi deg noen tips slik at du kanskje kan vurdere å bli hos oss.

Her kan du lese om fordelene ved å være Fjordkraft-kunde

Bytte strømavtale

Er du usikker på om du har en god avtale? Du kan enkelt bytte til en annen avtale om du ikke er helt fornøyd med den du har i dag. De to mest populære strømavtalen våre finner du her:

Spotpris

Med spotpris får du en avtale som følger markedsprisen fra time til time, noe som normalt gir lave priser over tid. Avtalen passer for deg som er opptatt av å bruke strømmen når den er billigst, og vil ha en rimelig strømavtale over tid.

Les mer om Spotpris

Spot med forvaltning

Dette er den avtalen vi kanskje er mest stolt av og som mange av oss i Fjordkraft bruker. Den kan virke komplisert, men kort forklart handler den om at krafthandlerne våre handler strøm frem i tid for å kutte pristopper og gi deg lavest mulig strømregning. Denne kombinerer spotprisen, altså markedsprisen som svinger fra time til time, med prissikringer. Over tid har dette vist seg å være lønnsomt for kundene våre.

Les mer om Spot med Forvaltning her

Si opp strøm ved flytting

Er du på flyttefot? Da kan du enkelt flytte strømavtalen fra gammel til ny adresse på Min side. Vi viderefører den strømavtalen du allerede har. Hvis du trenger hjelp er det bare å ringe oss så på 23 00 61 00.

Oppsigelse

Hvis du likevel ønsker å forlate Fjordkraft, er den beste måten å gjøre det på at du bestiller strømavtale hos den leverandøren du ønsker. Da vil de avslutte avtalen for deg, og du slipper å gjøre noe mer. 

Hvis du ønsker å si opp avtalen uten å bestille hos en ny strømleverandør kan du kontakte kundesenteret vårt som kan hjelpe deg. Det du må være obs på da er at du da automatisk får strømavtale hos nettleverandøren din. Etter seks uker vil disse avtalene som regel bli veldig dyre. Derfor er det viktig å finne en ny strømleverandør så fort som mulig. 

En annen ting som er viktig å sjekke før du avslutter avtalen din, er om du har en bindingstid eller et bruddgebyr. Dette finner du i vilkårene på Min side. 

Har du spørsmål, eller lurer på om du har den riktige strømavtalen for deg? Ikke nøl med å ta kontakt. 

Kundeservice er åpent fra 0800 - 1800 på alle hverdager.

Trygg strømhandel

Fjordkraft er godkjent gjennom ordningen Trygg strømhandel. Det vil si at vi forplikter oss til at du som kunde skal oppleve en enkel, trygg og skikkelig kundeopplevelse. Vi håper du velger å beholde strømavtalen din hos oss.

Du kan lese mer om Trygg strømhandel her