Finn pris på solcellepanel

Med noen få tastetrykk kan du se hva prisen vil være på solcellepanel. Se hvor mye du vil få i støtte fra Enova, hvor stort solcelleanlegg som vil lønne seg og hva den totale prisen blir inkludert montering.

Prisen på solceller henger sammen med antall paneler, og med støtte fra Enova er dette rimeligere enn mange tror. Med solkartet vårt får du raskt et estimat på hva solcelleanlegg på taket ditt vil koste.

 

Hvor mange solcellepanel lønner seg?

Hvor mange paneler som lønner seg er avhengig av hvor stort strømforbruk du har. Flere paneler gir økt produksjon, og gjør at mye av strømbehovet blir dekket i perioder. Et solcelleanlegg som dekker 1/3 av det årlige strømforbruket blir regnet som lønnsomt.

Men det er ikke slik at du trenger å ha solceller over hele taket for å få effekt. Det er fullt mulig å oppnå gode besparelser også med noen få paneler. I vårt solkart kan du se et estimat på hvor mye strøm solcellepanelene vil produsere årlig.

Støtte utbetales én gang

Du kan bare få Enova støtten en gang. Hvis du velger å montere et mindre anlegg i første omgang og utvide senere, vil du ikke få mer i støtte. 

Med andre ord vil du motta mer i støtte om du monterer mange solcellepanel med en gang, i stedet for å bygge ut solcelleanlegget senere.

Hva er inkludert i prisen for solcellepanel?

Vi tilbyr nøkkelferdige anlegg. Prisen inkluderer solcellepaneler, montering, alt av monteringsmateriale og elektriker. Vi hjelper deg også med innmelding til nettselskap.

Du får det du trenger for å produsere strøm effektivt og miljøvennlig. Lurer du på hva solceller vil koste for deg? Med solkartet vårt kan du raskt og enkelt finne totalprisen, og se hvor mye du vil få i støtte.

Beregn pris for solceller