Data og dekning

Data Rollover enkelt forklart

Data Rollover er et forholdsvis nytt begrep i Norge. Det betyr enkelt og greit at data du ikke bruker videreføres til neste måned. Videreføringen skjer automatisk og du betaler ingenting ekstra.

Publisert: 08. mai 2017


Hos Fjordkraft er det ingen utløpsdato på dataen du viderefører. Den eneste begrensningen er at du ikke kan videreføre mer data enn den månedlige mengden du har inkludert i ditt abonnement.

Tenk deg at du har et abonnement med 1GB mobildata inkludert. Dersom du kun bruker 800MB, videreføres 200MB til neste måned. Når andre måned starter har du 1,2 GB som du kan bruke fritt. Du kan da fortsette å samle opp data så lenge du vil frem til du har nådd 1GB ekstra.

Før tjente mobiloperatørene gode penger både når du brukte for lite data, og når du brukte for mye data. I en undersøkelse gjennomført av Opinion svarer hele 65 prosent at det bare skulle mangle at de ikke får eie og bruke dataen de allerede har betalt for. Med videreføring av data slipper du å ergre deg over at du ikke klarer å bruke opp dataen din.

 

Alle våre abonnement inkluderer Data Rollover. Sjekk oversikten her