SIM-kort

SIM-kort

Skal du bytte SIM-kort, eller trenger du kanskje et ekstra? Med mobilabonnement hos oss, kan du være trygg på at SIM-kortet kan tilpasses alle mobiltelefoner, nettbrett og andre enheter.

 

Hva er et SIM-kort?

Et SIM-kort er et kort som plasseres i mobiltelefon, nettbrett eller andre enheter som skal fungere sammen med mobilabonnementet ditt. Dagens kort er Multi-SIM. Det vil si at du kan trykke de ut i tre ulike størrelser – mini, micro og nano. Du kan altså være trygg på at det passer mobilen eller nettbrettet ditt.

 

Bytte SIM-kort

Før du skal bytte SIM-kort er det greit å sjekke at du ikke mister kontakter eller annen viktig informasjon. Er du usikker på hvordan du gjør det? Ikke noe stress – vi har samlet litt nyttig informasjon som sikrer deg et knirkefritt SIM-bytte.

 

Slik bytter du:

  1.  Slå av mobiltelefonen
  2. Velg den kortstørrelsen som passer din mobil
  3. Sett SIM-kortet i mobilen
  4. Slå på mobilen og tast din PIN-kode

 

Trenger du et ekstra SIM-kort? 

Data-SIM 

Trenger du et ekstra SIM-kort til å surfe på nettbrettet eller annen enhet uten å være tilkoblet trådløst nett? Da kan Data-SIM være en god løsning for deg. Dette har kun mobildata. Hvis du også skal bruke enheten til å ringe med, trenger du et Tvilling-SIM.


Data-SIM koster 29 kroner i måneden, og det er gratis å bestille.


Tvilling-Sim

Med Tvilling-SIM kan du enkelt bruke to mobiltelefoner samtidig. Du kan bruke dette kortet til å ringe, sende SMS, MMS og bruke internett. Kortet er knyttet til mobilnummeret du allerede har – og derfor vil det kun være mulig å ringe fra en av telefonene om gangen. Hvis du blir oppringt, vil det ringe samtidig på begge mobiltelefonene.

Tjenesten koster 29 kroner i måneden og 99 kroner ved etablering.

Bestill Tvilling-SIM