Velg strømavtalen som passer deg

Vi er veldig glade for samarbeidet med Innkjøpsgruppen, og håper tilbudet er attaktivt for din bedrift!  

Dere kan velge mellom fire ulike strømavtaler. Alle avtalene har meget gode betingelser, men ulik risikoprofil og produktegenskaper.

Vi tilbyr mer enn strøm. Våre klimasmarte tjenester hjelper dere å bruke strøm mer effektivt og redusere strømkostnadene. Snakk gjerne med oss om solcelleanlegg, elbil-lading og energiovervåkningssystem til din bedrift også.

 

Innkjøpsgruppen Kraftforvaltning 90

Strømavtale som kombinerer aktiv forvaltning med spotpris for å gi bedriften din en langsiktig avtale med en grad av forutsigbarhet. Våre erfarne kraftforvaltere handler inn fremtidige prissikringsposisjoner for deg, Hvor stor andel av strømforbruket som prissikres avhenger av sesong og markedsforhold. 

 

Innkjøpsgruppen Spot

Spotpris er en strømavtale som følger markedet. Spotprisavtaler passer for små og mellomstore bedrifter som har et "enkelt" strømbehov.

 

Innkjøpsgruppen Forutsigbar

Forutsigbar er en strømavtale hvor deler av forbruket er prissikret ved hjelp av indekshandel, det vil si at vi handler en andel av prissikringene hver eneste dag. Målet er å skaffe deg en jevnere strømpris og kutte pristoppene. Vi tilbyr to varianter av avtalen gjennom innkjøpsgruppen, med utgangspunkt i henholdsvis 50 og 70 % prissikret forbruk. Restforbruk beregnes etter gjeldende spotpris.

 

Kontakt oss for bestilling