Ladesmart - et smart valg

Med Ladesmart får dere et komplett og fremtidsrettet ladeanlegg for elbiler. Vår administrasjonsløsning, Smart kontroll, sørger for kostnadsfordeling mellom brukerne, fakturering og lastbalansering slik at dere unngår de høyeste effekttoppene. Smart kontroll kan benyttes på både nye og eksisterende ladeanlegg.

Eie eller leie?

Før dere velger leverandør, bør dere ta stilling til om dere ønsker å eie anlegget selv, eller tilby lading som en leie-tjeneste til beboerne.  

Med en leieløsning installerer leverandøren anlegget, og beboerne betaler en fast månedlig leiekostnad i tillegg til ladekostnad. Leverandøren eier anlegget og bestemmer ladeprisen, og dere er bundet til leverandøren for en lengre tidsperiode. Fordelen er at både dere og brukeren slipper investeringskostnader knyttet til selve ladeanlegget. Dere kan imidlertid få kostnader knyttet til tilrettelegging, for eksempel oppgradering av elektrisk anlegg og infrastruktur.

En eieløsning krever investeringsmidler, men da eier dere til gjengjeld anlegget selv. Dere står fritt til å bestemme pris og strømleverandør, og beboer kan som regel velge den ladeboksen de ønsker. Mange kommuner gir også tilskudd til borettslag og sameier som kjøper ladeanlegg.

Selv om investeringskostnaden er høyere med en eieløsning, blir månedskostnaden lavere, og over tid vil som regel dette bli en billigere løsning. Vi anbefaler derfor en modell der dere eier anlegget selv.

Bryggeriet valgte Ladesmart

Da Bryggeriet 1-6 på Hamar skulle velge, var Fjordkraft sin Ladesmart-løsning et enkelt valg!

Les mer her

Smarte løsninger for elbil-lading i borettslag og sameier

Beboere i borettslag og sameier som har rett til å parkere på eiendommen også har laderett. Som styremedlem har du dermed en forpliktelse til å finne gode løsninger for beboerne. Da er et felles anlegg å foretrekke fremfor at hver enkelt lager sin egen løsning. Vi hjelper dere gjerne! 

Ladesmart gir deg Smart kontroll

Med Ladesmart får du tilgang til administrasjonssystemet Smart kontroll, som håndterer alt av kostnadsfordeling og fakturering til beboerne for deg. Smart kontroll kan kobles til både nye og eksisterende ladeanlegg, og har ingen faste kostnader for dere.

 

Les mer om Smart kontroll

Brukerveiledning

Trenger du hjelp til elbilladingen? Brukerveiledningen hjelper deg steg for steg. Du kan se vår ofte stilte spørsmål-seksjon under eller kontakte vår døgnåpne hjelpetelefon på tlf 23 00 61 09 dersom du trenger hjelp.

 

Åpne brukerveiledningen

Ønsker du lading i ditt borettslag eller sameie?

Bor du i et borettslag eller sameie og ønsker elbil-lading? Gi oss et tips, så kontakter vi styret og forteller om Ladesmart fra Fjordkraft!

 

Tips oss

Ønsker du mer informasjon?

Kontakt oss i dag for en hyggelig prat om elbil-lading i ditt borettslag eller sameie

 

Klikk her for kontaktskjema