Fjordkraft

Alt du trenger til borettslaget ditt

Få alt du trenger til ditt sameie eller borettslag – strømavtale med forutsigbarhet, solcellepanel på taket og gode ladeløsninger for elbil. Snakk også med oss om smarte løsninger for å spare strøm i boligselskapet!

Elbil-lading i fellesgarasjen

Borettslag og sameier er pålagt å legge til rette for elbillading. For mange styremedlemmer betyr det timer med ekstraarbeid for å fordele kostnader hver eneste måned. Vår Smart Kontroll-løsning fordeler kostnadene automatisk til rett mottaker, med minimal administrasjon for deg som sitter i styret. Smart Kontroll kan kobles både på eksisterende og nye ladeanlegg. 

Vi kan selvsagt også hjelpe dere med full prosjektering og etablering av nye ladeanlegg for elbiler.

Les mer om elbil-lading

Solceller på taket

Med solceller på taket kan dere produsere egen strøm, og holde felleskostnadene nede. Et solcelleanlegg er et synlig bevis på at bærekraft og kan være et verdiøkende element for mange boligkjøpere.

Les mer om solceller

Dette får dere hos oss

Gode strømavtaler til boligselskapet og beboerne

Ladeanlegg for elbiler med Smart kontroll

Solcelleanlegg

Energioptimaliseringsverktøy som hjelper dere å spare strøm

Strømavtaler som gir forutsigbarhet

Vi anbefaler at dere velger en forvaltningsavtale, der deler av strømforbruket er prissikret av våre dyktige kraftforvaltere. Dette skaper bedre forutsigbarhet og trygghet. Dermed slipper uventede husleieøkninger på grunn av uforutsette strømkostnader, slik der kan få med spotprisavtaler hvor dere sitter med all risikoen.

Selv om forutsigbarhet og risikoreduksjon er hovedargumentene for en forvaltningsavtale,  kan de også ofte bli billigere enn spotpris, spesielt nå når prisene er høye. 

 

Snakk med oss om strømavtale

Halverte strømregningen med forvaltningsavtale

Ortuvann Borettslag i Bergen halverte strømkostnadene ved å velge forvaltningsavtale isteden for spotpris. Da snakker vi besparelser som monner, sammenlignet med å spare et øre eller to på påslaget på en spotprisavtale.

Min Bedrift

I Min Bedrift får dere tilgang til en rekke rapporter som hjelper dere å bruke strøm mer effektivt. Dersom dere ønsker endra bedre oversikt tilbyr vi energioptimaliseringsverktøy som gir deg full oversikt over alle energikildene i bygget. 

Din egen kontaktperson

Hvis du lurer på noe, eller får spørsmål fra beboerne om lading eller strøm, er det betryggende å vite at hjelpen er nær. Som kunde hos oss får du nemlig en fast kontaktperson.   

Bli kunde i dag