Ditt eget energiverktøy

Min Bedrift er et verktøy som gjør det enklere for bedriften din å holde kontroll over strømforbruk og kostnader. 

Du kan hente ut rapporter for hele selskapet eller for hver enkelt strømmåler - slik at bedriften din enkelt kan finne tiltak for å redusere strømkostnadene.

I Min Bedrift får du også full oversikt over fakturaer, og du kan gi din regnskapsfører tilgang til å hente ut fakturaopplysninger direkte uten å involvere deg.

Logg inn i Min Bedrift

Klimaregnskap

Som kunde hos Fjordkraft kan du enkelt fylle ut klimaregnskap i Min Bedrift. Da får du full oversikt over bedriftens klimaavtrykk.

Et bevisst forhold til bedriftens påvirkning på miljøet blir stadig viktigere. Vi hjelper bedriften din å kartlegge hvilken innvirkning dere har på klimaet, slik at dere kan planlegge tiltak for å redusere utslippene.

Fornøydgaranti

Vi ønsker at alle våre bedriftskunder skal være fornøyde med den servicen og de produktene Fjordkraft tilbyr. Uansett hvor stor eller liten bedriften din er, skal dere alltid oppleve å få den beste servicen av oss. Derfor gir vi fornøydgaranti med på kjøpet.

100% fornøyd

Fornybar energi

Ved å kjøpe kraft basert på opprinnelsesgarantier, er bedriften din sikret at pengene går til produsenter som lager fornybar energi.

Les mer om Fornybar energi

Energimerking av bygg

Alle næringsbygg over 1 000 m² må energimerkes hvert 10. år og ha gyldig energiattest.

Når din bedrift skal spare strømkostnader er energimerking av bygget en enkel start til for å energieffektivisere ditt bygg. Da får du en enkel oversikt over byggets energibruk og ulike tiltak.

Med energimerking avdekkes byggets energistandard, beregnet uavhengig av hvordan bygget brukes. Dette er obligatorisk for alle ved salg eller utleie av yrkesbygg.

Les mer om energimerking

Energistyring og sparing

Ønsker bedriften din hjelp til energistyring? Med et EOS-system får du mulighet til å styre energiforbruk og kostnader for dine bygg. Dette kan bidra til å redusere energibruken med 5-10%.

EOS-system

Norges beste forvaltningsmiljø

I samarbeid med Statkraft sikrer vi priser for store og små virksomheter i både privat og offentlig sektor. Dette gir økt forutsigbarhet for våre kunder, og fleksibilitet til å sikre en større eller mindre del av volumet til den enkelte bedrift.

Les mer om forvaltning