Et soleklart valg for næringsbygg

Solen er vår viktigste kilde til å dekke fremtidens energibehov. Solenergi er et plasseffektivt, utslippsfritt og synlig bidrag til bærekraftig utvikling i nærområdet. Solceller på taket er et sikkert klimatiltak, og vi kan gjøre dine bygg klare til å produsere kortreist og bærekraftig solenergi.

Snakk med oss

Få hjelp gjennom hele prosessen

I samarbeid med Solcellespesialisten sørger vi for prosjektering, planlegging og installasjon av solcelleanlegg. Vi håndterer også prosjektering, søknader og koordinering mot netteier. Med solceller på taket får bedriften din:

  • Forutsigbare energikostnader
  • Redusert CO2-avtrykk og bedret energiklasse på bygget
  • Modulære installasjoner som lett kan tilpasses

Hvert eneste bygg har unike muligheter. Vi gjør kalkulasjoner på dine bygg, og finner skreddersydde løsninger tilpasset deg.

Alt du trenger er et tak.

Søk grønt bedriftslån

I samarbeid med DNB tilbyr vi nå grønt lån til bedrifter som ønsker å kjøpe solceller. Et grønt lån er et finansieringsprodukt for prosjekter som bidrar til et bedre miljø. Det hjelper deg med å finansiere objekter eller prosjekter som for eksempel sparer energi, reduserer forurensning, eller støtter fornybare ressurser.

Les mer om grønt lån

Våre erfarne rådgivere er her for deg

Mange bedrifter ønsker bare en enkel og rimelig strømavtale – mens andre har behov for mer forutsigbarhet for strømprisene. Uansett hva behovet ditt er, har vi rådgivere som kjenner strømmarkedet og er klare til å hjelpe.

Våre erfarne rådgivere er her for deg