En god strømavtale gjennom GOBB

Spot med forvaltning GOBB kombinerer prissikring og spotpris. Målet er å unngå de høyeste pristoppene. Våre forvaltere kjenner markedet og jobber for å oppnå gode sikringspriser for deg. Det vil si innkjøp av strøm til en bestemt pris frem i tid. Slike strømavtaler er svært vanlig for bedrifter og det offentlige.

Avtalen kan sammenlignes med å spare i fond fordi det er mulig å oppnå avkastning. Noen måneder kan prisen bli høyere enn spotprisen. Historisk sett har avtalen gitt gode resultater.

Avtalen følger spotprisen i markedet time for time. Spotprisen er lik for alle strømleverandører i Norge. I tillegg betaler du et månedlig fastbeløp og påslag per kWh. 

Lykkes vi, lykkes du. Selv om forvalterne jobber for å oppnå gode sikringspriser, kan prisen bli høyere enn spotprisen i enkelte måneder. Men aldri mer enn 12,5 øre/kwh (inkl. mva.) over spotprisen. Påslaget kommer i tillegg. Resultatet får du en gang i måneden, og du ser hvordan det har gått på strømregningen din.

Prisinformasjon

  • Påslag strøm: 3,79 øre/kWh
  • Månedlig fastbeløp: 19 kr/mnd
  • Oppsigelsestid: 3 mnd (eventuelt 500 kr i bruddgebyr)

Dersom våre forvaltere oppnår en bedre pris enn spotprisen forrige måned, får du 80 % av gevinsten. De resterende 20 % dekker våre forvaltningskostnader.

I påslaget er lovpålagte kostnader for elsertifikat inkludert. Denne ordningen bidrar til å finansiere strøm produsert fra fornybare energikilder.

Par se på telefon og smiler

Billige mobilabonnement

Nå kan du få ekstra billige mobilabonnement for hele familien. Som medlem får du tilgang til utvalgte mobilabonnement til spesialpris hos Fjordkraft!