Du kan enkelt endre abonnementet ditt, enten til et større abonnement, eller til et mindre abonnement, ved å logge inn på Min side.
Når du endrer til et større abonnement med mer data inkludert, vil endringen normalt skje med det samme, slik at du får påfyll med data så snart du har gjort endringen. Det betyr at om at trenger å oppgradere abonnementet ditt i dag, for eksempel fordi du har gått tom for data, får du påfyll med data et par minutter etter du har endret til et større abonnement.
Når du endrer til et mindre abonnement, med mindre data inkludert, vil endringen gjelde fra og med neste måned. Det vil si at om du bestiller en endring til et mindre abonnement midt i måneden vil ikke endringen skje før den første dagen den neste måneden.
Du beholder eventuell Data Rollover inntil størrelsen på det nye abonnementet ditt når du nedgraderer til et mindre abonnement. Om du nedgraderer til et abonnement med 2 GB, for eksempel, beholder du inntil 2 GB med Data Rollover.
Ta gjerne kontakt med kundeservice om du ønsker hjelp til å endre abonnementet ditt, eller har andre spørsmål.
Takk for tilbakemeldingen