Mobil for familien

Nyhet: Fjordkraft Mobil Ung

Kunne du tenkt deg et billig mobilabonnement med dobbel data 3 ganger i året? Da kan Fjordkraft Mobil Ung være noe for deg.

Publisert: 15. august 2019

Fjordkraft Mobil Ung er nesten akkurat som våre øvrige mobilabonnement. Du får fri bruk av tale, SMS og MMS i Norge og EU/EØS, og data rollover. Forskjellen er at med Ung får du i tillegg Dobbel feriedata. Med Dobbel feriedata får du automatisk dobbel data både april, juli og desember. I tillegg har alle med Ung-abonnement Datakontroll, som sørger for at du ikke blir fakturert for overforbruk av data. Du trenger ikke å være strømkunde hos oss for å bestille Fjordkraft Mobil Ung - det eneste vi krever er at personen som skal bruke abonnementet er under 30 år gammel. Fjordkraft Mobil Ung kommer i disse strørrelsene:For deg som er forelder

Hvis du ønsker å bestille Fjordkraft Mobil Ung til barna dine er ikke dette noe problem. Så lenge brukeren av abonnementet er under 30 år, kan den som eier og betaler abonnementet godt være eldre. Vi tror du vil sette pris på at Datakontroll er aktivert fra dag 1, slik at man unngår overforbruk av data. Det å automatisk få dobbel data i 3 av årets feriemåneder er unektelig også praktisk. Vi vet at man i disse periodene ofte er borte fra WiFi, og at det er mange ferieminner som skal deles over mobilnettet. Den doble feriedataen kan selvsagt også brukes i EU/EØS.

 

  • Trenger du en ny mobiltelefon? Vi tilbyr både nye og brukte mobiltelefoner i alle prisklasser på Fjordkraft Markedsplass. For eksempel er det kanskje tryggest med en brukt mobil til yngsteman?

 

Høres dette spennende ut? Her kan du se alle våre Fjordkraft Mobil Ung-abonnement