Tips om mobil

Husk å kjøpe datapakke før ferien

Skal du på reise utenfor EU i år? Ikke glem å kjøpe datapakke på forhånd. Man har mer enn nok å huske på når reisen er i gang, og kostnadene for mobilsurfing ved ankomst er ofte noe av det siste man tenker på. Derfor er det godt å vite at du kan kjøpe datapakke for bruk i utlandet i god tid før avreise.

Publisert: 24. mai 2018

Bestill datapakke hjemme i ro og mak

Huskelisten før en utenlandstur kan være lang. Kofferten skal pakkes, passet skal være gyldig, og man må finne en nabo til å vanne plantene og ta inn posten. Derfor er ikke alltid mobilabonnement i utlandet det første man tenker på.

Det å sjekke opp i mobilpriser, og da særlig prisene for mobilsurfing i utlandet, kan fort bli noe som man glemmer eller utsetter. Men det trenger ikke være sånn. Datapakkene hos Fjordkraft har en varighet på 30 dager, noe som betyr at du i de aller fleste tilfeller enkelt kan kjøpe dette noen dager før avreise og ha alt klart til ankomst i ferielandet ditt. Kjekt å ha når du etter en lang reise har mer enn nok med å sjekke kart, bestille taxi og finne frem adressen til hotellet ditt.

 

Hvor mye data trenger du?

I dag tilbyr vi pakker for 2 forskjellige soner i utlandet: Sone 2 og Sone 3. Du kan velge mellom ulike datamengder for begge sonene. Oversikt over priser og antall GB finner du i vår oversikt over datapakker utland

Om du skulle glemme å bestille på forhånd, vil vi minne deg om prisene i utlandet på SMS når du ankommer destinasjonen. Du kan finner også dette i den komplett oversikten over våre mobilpriser. Husk også at det finnes enkelte ferieland med høye datakostnader, hvor det kan være lurt å være ekstra oppmerksom på databruken.

Full kontroll over forbruket i ferien

Hvordan blir det så underveis i ferien, når du har begynt å bruke av datapakken? Da kan du hele tiden følge med på forbruket ditt på Min side mobil eller i appen vår. Vi sender deg et varsel på SMS når pakken din nærmer seg oppbrukt, og et nytt varsel når du har brukt den helt opp. Om du trenger enda mer data er det bare å kjøpe en datapakke til.

 

Vi ønsker deg en behagelig reise med Fjordkraft Mobil i bagasjen!Les mer: Disse appene bruker mer data enn du tror