Mobilpriser

Fjordkraft Mobil 1GB er anbefalt av Dinside

Forbrukernettstedet Dinside rangerer jevnlig de billigste mobilabonnementene i det norske markedet. I januar 2019 ble Fjordkraft Mobil 1GB kåret til billigst i kategorien for lite bruk.

Publisert: 30. januar 2019

Dinsides kåringer over de billigste mobilabonnementene i markedet er svært populære. Det er derfor med stor stolthet vi kan fortelle at Fjordkraft Mobil 1GB sammen med to andre abonnement ble kåret til billigst i kategorien for lite bruk i januar 2019, med forbehold om at du også er strømkunde hos oss. For strømkunder koster abonnementet kun 119,-/mnd.

 

Les mer: Her kan du bestille Fjordkraft Mobil 1GB

 

Billigste mobilabonnement for lite bruk

Dette skriver Dinside om testen: “Disse abonnementene passer dem som bruker mobilen mest til prat og tekstmeldinger, men fortsatt vil ha muligheten til å surfe litt når det trengs.” For å kunne nå helt opp i testen krever de at abonnementet har fri bruk av tale og SMS samt minst en halv gigabyte (GB) data, for maks 150 kroner måneden.

 

Dette får du inkludert i alle våre mobilabonnement

  • Inkludert bruk i EU/EØS

  • Data Rollover

  • Fri fart, tale, SMS og MMS

  • Wi-Fi Tale og 4G Tale

  • Ingen bindingstid

 

Full oversikt med mobilapp

I tillegg til alt dette har du alltid full kontroll over mobilabonnementet ditt med vår mobilapp. Med den har du oversikt uansett hvor du befinner deg. Hvis du administrerer abonnementene til familien din har du også mulighet til å sjekke disse, noe som er perfekt for deg som vil holde oversikt på barnas mobilbruk eller kontrollere familiens kostnader. Hvis du skal reise til utlandet kan du kjøpe datapakker spesielt til bruk i utlandet.

Du finner appen i App Store og Google Play.

 

Les mer: Prøv Fjordkraft mobil sin nye app

 

Usikker på om 1GB er nok for din mobilbruk? Sjekk alle våre mobilabonnement herKilde

Dinside