Data og dekning

Fjordkraft-kunder surfer på Norges raskeste nett

Har du mobilabonnement fra Fjordkraft? Da har vi en gladnyhet: mobilen din surfer på Norges aller raskeste mobilnett! Dette ifølge den svært anerkjente Ookla Speedtest.

Publisert: 24. mai 2018

Full Telenor-dekning

Som mobilkunde hos Fjordkraft har du full Telenor-dekning. Mange tror at de mindre mobiloperatørene får en dårligere versjon av nettet enn det de større operatørene har, men dette stemmer heldigvis ikke i det hele tatt. Ifølge Ookla Speedtest er Telenor sitt nett det aller raskeste i Norge - faktisk har det de absolutt høyeste surfehastighetene på mobil i hele verden, og du får nøyaktig den samme farten som kunde hos oss. Gjennomsnittlig nedlastingshastighet ligger på 62,92 Mbps, og gjennomsnittlig opplastingshastighet på 17,85 Mbps.

 

Hva er Ookla Speedtest?

Ookla Speedtest er en av verdens mest brukte apper for måling av surfehastighet. Bare her i Norge ligger vi på omtrent 50.000 målinger med appen hver eneste måned, så tallgrunnlaget for denne testen er svært omfangsrikt. Det er derfor kåringene til Ookla har blitt så anerkjente som de er.

 

Andre fordeler ved å ha Fjordkraft Mobil

Om du har strøm fra Fjordkraft er det ikke bare du som kan få billig mobilbruk. Alle i husstanden din kan få fordelsprisene våre på mobilabonnement, enten de trenger 1, 3, 5, 10 eller 20GB. Kundesenteret vårt er kåret til best i strømbransjen 4 ganger, og det er den samme blide gjengen som svarer på mobilspørsmålene dine, så her er du i gode hender når du trenger hjelp. I tillegg inkluderer abonnementene våre selvsagt fri bruk av ringeminutter, SMS og MMS, vi har data rollover, og inkludert bruk i EU er også med på lasset. Alt dette, helt uten bindingstid. Det skal være godt å være mobilkunde hos Fjordkraft.

 

Mobilabonnement til familien? Sjekk våre mobilabonnement her

 

Kilder

Ookla Speedtest

Telenor