Kan jeg få varsel hvis barna bruker mye data?

Hvis du er bekymret over ditt barns databruk har du 3 muligheter.

 

1) Datakontroll. Med denne tjenesten aktivert på abonnementet forsvinner muligheten for overforbruk av data. Barnet surfer som normalt på mobilen helt til den inkluderte datamengden er brukt opp, i tillegg til eventuell Data Rollover og ekstra datapakker. Da er det full stopp og barnet kan ikke bruke mer mobildata. NB: Datakontroll fungerer ikke på skip, fly eller utenfor EU/EØS. 

 

2) Foreldrekontroll. Med denne tjenesten totalsperres abonnementet for all bruk som ikke er inkludert i den faste månedsprisen. Dette gjelder databruk utover inkludert datamengde, tilleggstjenester, innholdstjenester, teletorg- og opplysningstjenester og bruk til utlandet. NB: Foreldrekontroll vil føre til at mobilen ikke kan brukes utenfor Norge, hverken til ringing, SMS eller mobildata.

 

3) Foreldrevarsel. Dette er den mildeste varianten: med denne tilleggstjenesten sender vi deg et varsel på SMS så snart ditt barn er i ferd med å bruke mer mobildata enn det som er inkludert i abonnementet, men ingenting stoppes eller sperres. 

Her kan du lese mer om Datakontroll og Foreldrekontroll.

 

Alle tjenestene er gratis, og kan aktiveres på Min side mobil. I tillegg har du alltid full oversikt på Min Side og i vår mobilapp. På Min side har du også muligheten til å sperre barnets mobilnummer helt for all bruk av mobildata. 

Var dette svaret nyttig?
Ja Nei