5G hos Fjordkraft Mobil

Full fart og 5G hos Fjordkraft Mobil

Alle som er kunde hos Fjordkraft Mobil har full Telenor-dekning. Det betyr at du har full dekning og maks hastighet i Telenor-nettet – også på 5G.

Hva er 5G?

5G er, kort fortalt, 5. generasjons mobilnettverk – eller en helt ny type mobildekning, om du vil. Det brukes utelukkende til overføring av data, og vil gjøre at surfehastigheten din, nedlasting av filer og lignende via mobilen din kan gå opptil 10 ganger raskere enn på 4G. Dette betyr for eksempel at du vil oppleve færre avbrytelser når du ser video og bedre bildekvalitet. Hvis du er på bilturer og bruker kart-app på mobilen vil navigasjonen bli mer nøyaktig, siden posisjonen din oppdateres raskere. Faktisk gjør 5G at internett via mobilnettet kan levere den samme brukeropplevelsen som du har med bredbåndet ditt hjemme.

Full Telenor-dekning

Alle kunder hos Fjordkraft Mobil benytter seg av Telenor sitt nettverk, og har akkurat den samme dekningen og farten i nettet som Telenor-kunder. Det betyr at våre kunder har 5G i alle de områdene der Telenor har bygget ut sitt 5G-nettverk. Alle våre abonnement har full fart i nettet, altså trenger du ikke betale ekstra for å få full hastighet hos oss. Du trenger heller ikke å endre mobilabonnement for å få 5G, da alle våre mobilabonnement automatisk fungerer med 5G-dekning.

Hvordan vet jeg om jeg har 5G?

For å kunne surfe på 5G-nettet må to ting være på plass.
Du må ha en mobiltelefon som støtter 5G
Du må befinne deg på et sted med 5G-dekning. Dette kan du se på Telenors dekningskart.

Hvis du er usikker på om mobilen din støtter 5G kan du søke opp “5G-kompatible mobiltelefoner” på Google, eller søke på navnet til telefonen din + 5G, f.eks. “iPhone 11 5G”. Per dags dato gjelder det de aller nyeste toppmodellene fra blant annet Apple, Samsung, Huawei og Sony, men flere kommer stadig.

Steder med 5G i dag

Askvoll/Flokeneset
Bergen
Bodø
Elverum
Fornebu
Kongsberg
Kvitfjell
Oslo
Stavanger
Svalbard
Tromsø
Trondheim
Ålesund

Utbyggingsplaner for 2021

Bergen*
Bodø*
Drammen
Fredrikstad
Kristiansand
Oslo*
Stavanger*
Tromsø*
Trondheim*

* Her utvides den 5G-dekningen som allerede finnes

Velg et billig mobilabonnement

Fjordkraft Mobil 1GB

119,-/mnd
Velg

Fjordkraft Mobil 3GB

199,-/mnd
Velg

Fjordkraft Mobil 5GB

199,-/mnd
Velg

Fjordkraft Mobil 10GB

249,-/mnd
Velg

Fjordkraft Mobil 15GB

299,-/mnd
Velg

Fjordkraft Mobil 30GB

459,-/mnd
Velg

Fjordkraft Mobil 50GB

499,-/mnd
Velg