Nyheter

Velkommen til Fjordkraft-ligaen!

Fjordkraft blir hovedsponsor for norsk ishockey de neste tre årene. Eliteserien for herrer heter nå Fjordkraft-ligaen.

Publisert: 02. oktober 2020

– Det er mye spennende på gang i norsk ishockey for tiden, med inngåelse av en tiårig TV-avtale og bygging av nye, moderne anlegg. Den utviklingen ønsker Fjordkraft å være en del av, sier Stian Madsen, sponsorsjef i Fjordkraft.

– Med Fjordkraft-ligaen får vi bred eksponering på TV, drakter og arenaer, og mulighet til å tilby billett-rabatter og ishockey-relaterte konkurranser til våre kunder. Dette er en avtale vi er veldig fornøyd med, sier sponsorsjefen.

 

Følg Fjordkraft på Facebook for å holde deg oppdatert om konkurranser og billett-tilbud 

 

Skal skape et fantastisk produkt

– Vi er utrolig stolte og enormt glade over at Fjordkraft vil være ny ligasponsor for Eliteserien, det viser oss at ishockeyens omdømme og merkevare står sterkt. Sammen med klubbene skal vi gjøre Fjordkraft-ligaen til et fantastisk produkt, sier Tage Pettersen, president i Norges Ishockeyforbund (NIHF).


TV2 har også inngått en langsiktig avtale med NIHF, og alle kampene i Fjordkraft-ligaen er tilgjengelig på kanalens plattformer.

Klima og bærekraft har vært en viktig del av forhandlingene. Både forbund og klubber skal registrere seg på klimahub.no og vi skal bidra til å styrke satsingen på kvinnehockey. 

 

Fotocredit toppbilde:  Oddmund Sola/Stavanger Oilers Facebook-side