Finn pris på solcellepanel

Med noen få tastetrykk kan du se hva prisen vil være på solcellepanel. Se hvor mye du vil få i støtte fra Enova, hvor stort solcelleanlegg som vil lønne seg og hva den totale prisen blir inkludert montering.

Prisen på solceller henger sammen med antall paneler, og med støtte fra Enova er dette rimeligere enn mange tror. Velger du for eksempel et lite anlegg på 8 paneler blir regnestykket slik:

48 382,- for solceller

- 13 250,- i støtte fra Enova

= 35 132,- totalt

Hvor mange solcellepanel lønner seg?

De fleste velger et større anlegg når de først tar valget om å få solceller på taket. Dette gir en god produksjon, og gjør at mye av strømbehovet blir dekket i perioder med godt vær.

Men det er ikke slik at du trenger å ha solceller over hele taket for å få effekt. Det er fullt mulig å oppnå gode besparelser også med noen få paneler.

Støtte utbetales én gang

Det som er viktig å vite om du velger å montere et lite solcelleanlegg, er at støtten fra Enova bare gjelder én gang for hvert anlegg. Så selv om du kan utvide med flere paneler senere, vil du da ikke få mer i støtte.

Med andre ord vil du motta mer i støtte om du monterer mange solcellepanel med en gang, i stedet for å bygge ut solcelleanlegget senere.

Hva er inkludert i prisen for solcellepanel?

Prisen inkluderer montering og alt du ellers trenger for å produsere strøm effektivt og miljøvennlig. Lurer du på hva solceller vil koste for deg? Med vårt solkart kan du raskt og enkelt finne totalprisen, og se hvor mye du vil få i støtte. 

Beregn pris for solceller