Slik bidrar du til klubben i ditt hjerte

Nå kan du få en rimelig spotavtale, samtidig som Håndballklubben Landsås får 1000 kr i støtte fra Fjordkraft. Som takk for at du blir kunde hos oss, gir vi støtte til klubben. Hvert år fortsetter vi å gi 200 kr, så lenge du beholder strømavtalen din hos Fjordkraft. Avtalen har seks måneders bindingstid og gjelder kun nye kunder.

Prisinformasjon

  • Månedsbeløp: 21,60,-
  • Strømpris: Spotpris + innkjøpskostnader
  • Innkjøpskostnadene vil kunne variere og bestemmes etterskuddsvis. De utgjør normalt mellom 0,6-1 øre/kWh.
  • I tillegg kommer påslag på 4,39 øre/kWh, som inkluderer lovpålagte kostnader for elsertifikat.
  • Norsk Vannkraft gratis i 3 mnd (deretter 0,80 kr/dag)

Alle priser er eks. mva. For husstander utenfor Troms og Finnmark vil mva. legges til.

Inkludert i avtalen får du Norsk Vannkraft gratis i de tre første månedene. Deretter koster tjenesten 0,80 kr/dag. Med Norsk Vannkraft støtter du produksjon av ren, bærekraftig vannkraft fra et lokalt kraftverk.

Om du sier opp avtalen i løpet av de seks første månedene vil du få et bruddgebyr på 500 kr. Etter seks måneder står du fritt til å bytte leverandør, men din klubb vil da ikke motta årlig cashback på 200 kroner.

AvtalevilkårNorsk Vannkraft

Norsk Vannkraft er et enkelt og rimelig miljøtiltak for deg som vil støtte 100% fornybar energi. Denne tjenesten endrer ikke hvilken strøm du får i stikkontakten hjemme, men gir deg en trygghet om at du støtter norske vannkraftprodusenter. Et lite bidrag for en bedre fremtid!

Norsk Vannkraft er gratis de 3 første månedene. Deretter koster tjenesten 1 kr/dag.