Energirådgivning

EOS – reduser strømforbruket med 10 %

Ønsker du å ha kontroll på energiforbruket og kostnadene? Slik kommer du i gang med energistyring.

Publisert: 15. september 2021

Et EOS-system (EnergiOppfølgingsSystem) hjelper deg å styre energiforbruk og kostnader for dine bygg. EOS gir driftspersonalet mulighet for systematisk oppfølging og oversikt av byggets energiforbruk for alle energikilder. Avdekk typiske driftsforstyrrelser som medfører unødig høye driftskostnader og dårlig inneklima. Med en halv times innsats hver uke, kan energibruken i næringsbygg reduseres med 5-10 %. Dette med enkle og smarte grep, som ikke krever noen betydelig investering.

 

EOS fra A til Å

Med EOS fra Fjordkraft får bedriften din tilgang til en moderne og fremtidsrettet plattform, med applikasjonsutvidelser i samme system. Du får måling og rapportering av energiforbruk per enhet og en egen FDV modul for registrering av teknisk dokumentasjon. Systemets kraftige rapportmodul lar deg designe skreddersydde rapporter som kan sendes automatisk på e-post til utvalgte mottagere.

Dessuten får du en alarmmodul for automatisk rapportering av avvik via SMS og/eller e post, slik at du har full kontroll uansett hvor du er!

 

Reduser energiforbruket med 10 %

Bedre oversikt over bedriftens energiforbruk og Ved å bli oppmerksom på hvor mye energi som brukes og når den brukes, kan bedriften redusere energiforbruket med inntil 10 % i følge Enova. Det vil si at med et årlig energiforbruk på 500 000 kWh vil man kunne kutte kostnader tilsvarende 50 000 kWh.

 

Ønsker din bedrift å vite mer om energistyring? 

Snakk med en av våre rådgivere