Spesialtilbud til deg som er medlem av Ren Fordel!

Fjordkraft har vært et klimanøytralt selskap siden 2007, og vi krever at alle våre leverandører er det samme. For dette klimainitiativet ble Fjordkraft i 2018, som første norske bedrift, tildelt en pris av FN.

Klima og bærekraft er viktige bestanddeler i alt vi gjør, og det kommer deg som kunde til gode.  I energiverktøyet Min Bedrift får du full oversikt over strømforbruket ditt, og muligheten til å lage bedriftens klimaregnskap. 

Som din energipartner er vi stolte av å kunne tilby innovative tjenester som gjør en forskjell – både for miljøet og din bedrifts energikostnader. Produktene og tjenestene vi tilbyr under paraplyen Klimasmart har det til felles at de på ulike måter bidrar til en mer energieffektiv hverdag for deg, gjennom lokale og bærekraftige energiløsninger.

Våre klimasmarte initiativ skal: 

  • Være økonomisk lønnsomt for alle involverte parter.
  • Bidrar til et grønnere og mer bærekraftig næringsliv.
  • Kunne vise effekt gjennom å dokumentere sitt reduserte utslipp av klimagasser. 

 

 Bestill strøm nå - snakk med en rådgiver

 

La dine bygg produsere kortreist, bærekraftig energi. Energismart utnytter tilgjengelig energi rett fra naturen, og bruker det siste innen varmepumpeteknologi til å varme opp dine bygg. Vi tar ansvar for hele prosessen; finansiering, installasjon, drift og forvaltning. 

 

 soleklart

 

Solen er vår viktigste kilde til å dekke fremtidens energibehov, og Soleklart handler ikke overraskende om solceller. Still taket ditt til rådighet, og få et plasseffektivt, utslippsfritt og et synlig bidrag til bærekraftig utvikling tilbake.

 

maalbart logo 

I Målbart samler vi alle målbare data i en brukerflate. Dette gjør det enkelt å overvåke forbruk, og identifisere energityver. Ved å tilpasse produksjon/energiuttak etter funn i Målbart, kan dere spare 10% av energiforbruket (tall fra Odfjell). Målbart har også en rekke andre nyttige funksjoner, for eksempel knyttet til fakturering av leietakere.

 

 

Les mer om våre klimasmarte løsninger her (åpnes i nytt vindu)