Spesialtilbud til deg som er medlem av Ren Fordel!

Spesialavtaler for deg som er REN FORDEL-medlem

Hvilken strømavtale som er riktig for bedriften din, avhenger blant annet av bedriftens størrelse, forbruk og ønske om forutsigbarhet.

Våre erfarne rådgivere hjelper dere å finne avtalen som passer best for deres bedrift. Trykk på knappen for å komme i kontakt med en rådgiver, og les gjerne mer om de ulike avtalene under!

 

Snakk med en rådgiver

 

Velg mellom disse avtalene

Vi tilbyr ulike avtaletyper - fra spotpris som følger markedet, til delvis sikring eller spot med tak som er en kombinasjon av spotpris og sikring. Kontakt oss i dag, så finner vi sammen den avtalen som er best for din bedrift!

 

Ren Fordel Aktiv

Ren Fordel Aktiv forvaltes av Statkraft, som foretar kjøp og salg av risikostyring i kraftmarkedet. Målet er å oppnå bedre pris enn spotpris. 

 

Ren Fordel Forutsigbar

Ren Fordel Forutsigbar er strømavtalen som sikrer deg lavere strømpriser over tid.  Hensikten med dette produktet er å redusere risikoen for høye strømpriser gjennom vinterhalvåret (kutter pristopper). Du vil med andre ord jevne ut prissvingningene, og få mer forutsigbare strømregninger.

 

Ren Fordel Spot

En spotprisavtale følger prisene i strømmarkedet. Spotprisavtaler er særlig godt egnet for små og mellomstore bedrifter, med et ukomplisert strømforbruk. Gjennom Ren Fordel får du ekstra gunstig pris på avtalen.

 

Ren Fordel Spot med tak

Med denne avtalen får din bedrift en forvaltningsavtale med et pristak som sikrer deg mot høye strømpriser i tider hvor markedet stiger, samtidig som avtalen følger spotpris når prisene er lave. Dette er en trygg og forutsigbar avtale, som gir deg spotpris ved lave markedspriser, samtidig som den har et pristak som gir sikring mot høye priser.

 

 

Logo Ren Fordel