Spesialtibud på strøm til FIAS-Medlemmer 

 

Spesialavtaler for FIAS-Medlemmer

Hvilken strømavtale som er riktig for bedriften din, avhenger blant annet av størrelse, forbruksmønster og ønske om forutsigbarhet.

Våre erfarne rådgivere hjelper deg å finne avtalen som passer best for din bedrift. Trykk på knappen for å komme i kontakt med en rådgiver, og les gjerne mer om de ulike avtalene under!

 

Bestill strøm

 

Velg mellom disse avtalene

Vi tilbyr ulike avtaletyper - fra spotpris som følger markedet, til delvis sikring eller spot med tak som er en kombinasjon av spotpris og sikring. Kontakt oss i dag, så finner vi sammen den avtalen som er best for din bedrift!

 

FIAS Kraftforvaltning 90

FIAS kraftforvaltning 90 gir bedriften en strømavtale som kombinerer prissikring og spotpris. Dette er en langsiktig avtale hvor produktstrukturen vil gi en jevnere priskurve gjennom året. Målet er å gi større forutsigbarhet og unngå de høye pristoppene, spesielt i vintermånedene hvor det normalt er høyere strømpriser i markedet.

 

FIAS Forutsigbar

Forutsigbar er strømavtalen som sikrer deg lavere strømpriser over tid. Målet med en forutsigbar-avtale er å redusere risikoen for høye strømpriser gjennom vinterhalvåret (kutter pristopper). Du vil med andre ord jevne ut prissvingningene, og få mer forutsigbare strømregninger.

FIAS Aktiv

Denne strømavtalen forvaltes av Statkraft, som foretar kjøp og salg av risikostyring i kraftmarkedet. Målet er å oppnå bedre pris enn spotpris måned for måned.

FIAS Spot

En spotprisavtale følger prisene i strømmarkedet, og avregnes time for time.  Spotprisavtaler er egnet for små og mellomstore bedrifter, med et ukomplisert strømforbruk. 

 

Snakk med en rådgiver og finn strømavtalen som passer best for din bedrift