Gode Strømtilbud til Dekk1-kjeden

Dekk1 og Fjordkraft gir din bedrift svært gode betingelser!

 

Fjordkraft tilbyr skreddersydde strømavtaler, enten bedriften din ønsker en enkel spotavtale eller har behov for en mer forutsigbar strømavtale med sikring. Våre erfarne rådgivere hjelper deg å finne den beste avtalen for deg, tilpasset ditt strømbehov. Vårt mål er at dere skal bruke rett mengde strøm, enten dere er en liten bedrift med et enkelt strømbehov, eller en stor bedrift med mange målere og et krevende energibehov. Gjennom samarbeidsavtalen mellom Dekk1 og Fjordkraft har dere mulighet til å oppnå gode besparelser på energikostnadene med strømavtale fra Fjordkraft. 

 

Bestill strøm

 

Fjordkraft er mer enn en strømleverandør; vi er din energipartner. Energiverktøyet Min Bedrift gir dere full oversikt over strømforbruket og kundeforholdet, og under paraplyen Klimasmart tilbyr vi kortreiste og bærekraftige løsninger som kan hjelpe dere til en mer effektiv strømhverdag.

Med Soleklart kan du få solceller på taket ditt og produsere din egen energi. Målbart gir deg avanserte energiovervåkningssystemer og inneklimaløsninger, mens Energismart bruker det siste innen varmepumpeteknologi til å varme opp dine bygg, uten at du trenger å investere en krone. Er du på jakt etter ladeløsninger? spør oss gjerne om det også! 


Kontakt oss

 

 

Klimaløfte

Bli med og forandre verden litt

Vi krever at våre leverandører skal være klimanøytrale. Sammen skaper vi en klimavennlig verdikjede. Fjordkrafts klimaløfte