Info om strømavtalen

Smart Spotpris

Få en strømavtale med spotpris og den smarte boksen Fjordkraft Puls – som gir deg live oppdateringer på hvor mye strøm du bruker!

Prisinformasjon

Du betaler spotpris time for time, pluss et månedlig fastbeløp og påslag per kWh.

  • Månedlig fastbeløp: 79.00 kr/mnd
  • Påslag strøm: 3.90 øre/kWh

Fordi Fjordkraft Puls er inkludert i prisen (verdi 795,-), har denne strømavtalen en bindingstid på 6 måneder. Velger du å si opp før dette, vil det følge et bruddgebyr på 795 kr.

I påslaget er lovpålagte kostnader for elsertifikat inkludert. Denne ordningen bidrar til å finansiere strøm produsert fra fornybare energikilder.

Så lenge du har denne strømavtalen betaler du ikke noe ekstra for Fjordkraft Puls. Ønsker du å bytte til en annen strømavtale men beholde Fjordkraft Puls, koster denne tjenesten 19 kr / mnd.

Greit å vite

  • Ingen bruddgebyr eller bindingstid
  • Faktura på e-post og eFaktura er uten kostnad
  • Gebyr ved valg av papirfaktura er 8,32 kr (inkl. mva.)
  • Avtalen gjelder forbrukerkunde og forutsetter godkjent kredittvurdering
Nettleie fra din lokale netteier kommer i tillegg til strømprisen. For å gjøre det enkelt får du strøm og nettleie samlet på én regning. Du slipper selvsagt å betale noe på forskudd, du betaler kun for den strømmen du allerede har brukt.

Du finner alle våre strømavtaler i vår Prisliste.
Du kan også sammenligne strømavtaler på Forbrukerrådets strømprisportal.

Angreskjema og skjema for opplysninger om angrerett

Avtalevilkår

 

Slik fungerer Fjordkraft Puls

Med Fjordkraft Puls kan du sjekke strømforbruket i sanntid og ta sparingen et steg videre. Dette er en liten boks som vi sender i posten til deg. Denne kan du enkelt koble til strømmåleren – så du kan følge med på forbruket her og nå. Boksen sender informasjon om strømforbruket direkte til Fjordkraft-appen din.

Nyttig å vite om Smart Spotpris

Med denne avtalen får du ganske enkelt strømmen din til spotpris. Det betyr at strømavtalen følger prisen i strømmarkedet. Spotpris passer for deg som:

  • Er opptatt av å bruke strømmen når den er billigst
  • Ønsker en rimelig strømavtale over tid
  • Vil bruke Fjordkraft-appen til smart strømstyring

Vi fikser det praktiske

Når du bestiller strøm fra oss, ordner vi alt det praktiske. Du slipper å kontakte din lokale netteier for å gi beskjed om at du skal ha strøm fra Fjordkraft.

Nettleie fra din lokale netteier kommer i tillegg til strømprisen. For å gjøre det enkelt får du strøm og nettleie samlet på én regning. Du slipper selvsagt å betale noe på forskudd, du betaler kun for den strømmen du allerede har brukt.

Du kan sammenligne strømavtaler på Forbrukerrådets strømprisportal.