Info om strømavtalen

Spot med Forvaltning Organisasjon

 

Denne avtalen kombinerer prissikring og spotpris. Våre forvaltere kjenner markedet og jobber for gjøre gode innkjøp av strøm for deg. Oppnår de en bedre pris enn spotprisen, får du 80 % av gevinsten. De resterende 20 % dekker våre forvaltningskostnader. Lykkes vi, lykkes du. Med denne avtalen får du samme fordeler som normalt bare er tilgjengelig for større bedrifter og det offentlige.

Historisk sett har denne avtaletypen gitt gode resultater.

Oppstart og oppsigelsestid

Når du bestiller strømavtalen begynner forvalterne å handle på vegne av deg i løpet av to til tre måneder. I mellomtiden følger du spotprisen på vanlig måte. På grunn av langsiktige sikringer tar det også tid å avslutte avtalen. Fra du gir oss beskjed til avtalen er sagt opp, tar det tre måneder. Hvis du bytter strømleverandør før denne perioden er over, må du betale et bruddgebyr på 500 kroner.

 

Avtalen passer for deg som:

  • Ønsker muligheten til å kutte de høyeste pristoppene
  • Ønsker mulighet til å oppnå en lavere pris enn spotprisen
  • Ønsker å beholde en god strømavtale over tid

 

Vi fikser det praktiske

Når du bestiller strøm fra oss, ordner vi alt det praktiske. Du slipper å kontakte din lokale netteier for å gi beskjed om at du skal ha strøm fra Fjordkraft.

Nettleie fra din lokale netteier kommer i tillegg til strømprisen. For å gjøre det enkelt får du strøm og nettleie samlet på én regning. Du slipper selvsagt å betale noe på forskudd, du betaler kun for den strømmen du allerede har brukt.

Du kan sammenligne strømavtaler på Forbrukerrådets strømprisportal.

Prisinformasjon

Avtalen følger spotprisen i markedet time for time. Spotprisen er lik for alle strømleverandører i Norge. Dersom våre forvaltere oppnår en bedre pris enn spotprisen forrige måned, får du fradrag på strømregningen. Noen måneder kan prisen bli høyere enn spotprisen, men aldri mer enn 12,5 øre/kwh over. Påslag og fastbeløp kommer i tillegg, mva er inkludert.

  • Månedlig fastbeløp: 19.00 kr/mnd
  • Påslag strøm: 4.90 øre/kWh


I påslaget er lovpålagte kostnader for elsertifikat inkludert. Denne ordningen bidrar til å finansiere strøm produsert fra fornybare energikilder.