Prøv solkartet

Søk opp bedriftens tak og se hvor mange solcellepanel dere kan ha, hva det koster og hvor mye strøm anlegget kan produsere.

Et Soleklart valg

Soleklart er et plasseffektivt, utslippsfritt og synlig bidrag til bærekraftig utvikling i nærområdet. Solceller på taket er et sikkert klimatiltak, og vi kan gjøre dine bygg klare til å produsere kortreist og bærekraftig solenergi på kort varsel.

Solen er vår viktigste kilde til å dekke fremtidens energibehov. Løsningen er Soleklart.

Kontakt oss 

 soleklart logo

 

Forutsigbare energikostnader

Redusert CO2 avtrykk og bedret energiklasse på bygget

Modulære installasjoner som lett kan tilpasses

Skreddersydde løsninger

Soleklart. Enkelt.

Vi tar ansvar for hele prosessen, fra planlegging og installasjon til drift og rapportering, og håndterer prosjektering, søknader og koordinering mot netteier.

Hvert eneste bygg har unike muligheter. Vi gjør kalkulasjoner på dine bygg, og finner skreddersydde løsninger tilpasset deg.

Alt du trenger er et tak.

Store gevinster - for deg og for samfunnet

Solceller på taket gjør en forskjell, både for din bedrifts energikostnader og for klimaet.

Med solceller på et et område tilsvarende 1000 m2 (f.eks 40x25 m), vil anlegget kunne produsere rundt 100 000 kWh/år. Strømmen fra solcelleanlegget vil da gi en utslippsreduksjon på 52 tonn CO2e, sammenlignet med strømmen dere får fra strømnettet.

52 tonn co2e tilsvarer omtrent 1200 flyturer mellom Oslo og Bergen.

Solceller i Norge?

Visste du at i Norge mottar vi 1500 ganger mer energi fra solen enn det vi bruker? Og at solceller fungerer optimalt i et kaldt klima? Norge er derfor meget godt egnet for solceller.

Solen er en fornybar og klimavennlig energikilde som kan utvinnes uten store inngrep i naturen, Ved å plassere solcellene på taket, opptar de ikke ekstra areal, og solceller er heller ikke til sjenanse for naboer.  

La taket ditt skape verdi; sol ute gir strøm inne!

Snakk med oss om solceller

Dette er Klimasmart

 

Klimasmart er en samling av kortreiste, bærekraftige og energieffektive løsninger for deg som er Fjordkraft-kunde. Med Energismart henter vi energi fra naturen i ditt nærmiljø og varmer opp dine bygg. Målbart gir deg full oversikt over byggets energibærere, og gir deg muligheten til å fakturere dine leietakere korrekte energikostnader fra alle kilder.