Smart lading for bedrifter og boligselskap

Med Ladesmart får du komplett og fremtidsrettet elbillading for bedrift, borettslag og sameie! Administrasjonsløsningen Smart Kontroll kan kobles opp mot både eksisterende og nye ladeanlegg. Vi tilbyr også installasjon av komplette ladeanlegg dersom dere ikke har det fra før. 

 

Lading for bedrifter                  Lading for boligselskap

Brukerveiledning

Her kan du lese vår brukerguide for deg som er Ladesmart-bruker. I brukerguiden forteller vi hvordan du registrerer bruker, klargjør for lading og styrer ladingen på elbilen din. 

 

Til brukerguiden

Bryggeriet 1-6: Et enkelt valg!

Med 160 ladepunkter for elbiler representerer de seks boligselskapene i Bryggeriet 1-6 på Hamar et av de største elbil-ladeanleggene på Innlandet. Bjørn Erik Hjorth er styreleder for Sameiet Bryggeriet II og Bryggeriet 1 - 2 - 3 Drift SA, og har ledet arbeidet med å etablere ladeanlegget i Bryggeriet 1-6. For de var Ladesmart et enkelt valg.

Les hvorfor

 

Økonomi

Prising av lading er dynamisk, og det er dere i styret som bestemmer prisen. Med Ladesmart får dere komplett betalingsadministrasjon med rettferdig fordeling og fakturering direkte til beboer - uten at dere i styret trenger å gjøre noe. 

Fordeler for beboere

Alle privatkunder i Fjordkraft får tilgang til vårt fordelsprogram, med gode lokale og nasjonale tilbud.

I tillegg får boligselskapet en gunstig strømavtale.

Lading styres gjennom Ladestasjoner-appen, hvor du kan følge ladingen i sanntid og har full oversikt over ordre-og forbrukshistorikk.

Tips til styret?

Bor du i et borettslag eller sameie og ønsker lading? Gi oss et tips, så kontakter vi styret og forteller om Ladesmart fra Fjordkraft!

 

Tips oss

Ladesmart - et smart valg

  • Ett kontaktpunkt i hele verdikjeden
  • Moderne ladeanlegg med lastbalansering.
  • Vi tar driftsansvar for anlegget.
  • Kommunikasjonspakke med informasjon til boligselskap og beboere i etableringsperioden.
  • Beboere styrer lading via app
  • Velg den ladeboksen dere ønsker

 

Bestill uforpliktende befaring