Fastprisavtale?

Ønsker du å vite mer om langsiktige fastprisavtaler? For mer informasjon og registrering av interesse rundt fastpris, vennligst klikk på knappen under

Til fastpris

Få gode råd av våre energirådgivere

Våre erfarne energirådgivere gleder seg til å finne den beste løsningen for din bedrift! Vi setter gjerne opp et uforpliktende tilbud på en strømavtale for dere - kontakt oss i dag for en gjennomgang! I tillegg hjelper vi dere gjerne med gode råd knyttet til energiforvaltning, energioptimering og forbruk.

Reduser utgiftene for bedriften din

Det kan ofte være penger å spare på en gjennomgang av bedriftens energikostnader. Dette gjelder særlig for bedrifter som forbruker mye energi og har mange anlegg.

For flere av våre kunder gjennomfører vi analyser av de totale kraft- og nettleieutgiftene. Dette gjør vi helt kostnadsfritt, som en service for våre bedriftskunder. Ut fra en slik analyse kan vi foreslå tiltak for å redusere bedriftens utgifter.

Som regel utgjør selve påslaget bare 1-2 % av bedriftens kraftkostnader. Derfor vil det ofte være større potensial for besparelsene dersom man ser på bedriftens energistyring og strategi for forvaltning. Ta kontakt med en av våre erfarne rådgivere for å få en uforpliktende gjennomgang av energiutgiftene i din bedrift.