Tilpass ladingen til bedriften din

Vil du tilby elbil-lading mot betaling til dine ansatte og gjester? Med denne ladeløsningen kan du det. I tillegg kan du lade elbilparken hvis bedriften har egne firmabiler. Du bestemmer prisen på ladingen – og hvem som skal ha tilgang til de ulike laderne.

Dermed kan du tilpasse oppsettet akkurat slik du ønsker. Du kan for eksempel sette ulike priser til ansatte og gjester, reservere bestemte ladere til ansatte og ha forskjellige priser til ulike tider. 

Snakk med oss om ladeløsningen

Hva er ladebehovet ditt nå og framover?

Vårt administrasjonssystem sørger for lastbalansering og fordeler kostnadene til riktig bruker, slik at du bruker minimalt med tid til administrasjon.

Vi kan også bistå hvis du allerede har et anlegg. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg å finne en god ladeløsning.

Lading for ansatte og kunder

Muligheten for å lade elbilen på jobb er et godt ansattgode, som kan gjøre hverdagen enklere for ansatte med elbil. Det er også hyggelig for kunder og andre besøkende å ha mulighet til å lade mens de er innom. Med vår løsning kan du skreddersy oppsettet akkurat slik du ønsker. Du kan for eksempel sette ulike priser til ansatte og gjester, reservere bestemte ladere til ansatte og ha forskjellige priser til ulike tider.

Få et tilbud

Visste du at det finnes støtteordninger for lading?

Dersom bedriften din har kjøpt elektrisk varebil med støtte fra Enova, kan dere søke om 5000 kroner i støtte per lader. Støttetilbudet er en del av satsingen Nullutslippsfondet. Dette fondet skal kutte klimagassutslipp i næringstransporten gjennom en effektiv utrulling av nullutslippsløsninger.

Det finnes flere andre støtteordninger også, mange kommuner gir for eksempel støtte til tiltak som gir en renere byluft.

Finn ut mer på enova.no