Strømmarkedet

Fordeler for alle typer bedrifter

Fjordkraft har tilgang til Nordens ledende forvaltningsmiljø. Dette gjør at vi kan tilby skreddersydde kraftavtaler for alle typer bedrifter. La oss vise deg hva vi kan gjøre for din bedrift.

Publisert: 28. september 2017

Vår første anbefaling er at du bør ta en prat med en av våre erfarne rådgivere, for å finne den avtalen som er best egnet for din bedrift. Dette mener vi fordi vi ønsker å gjøre alt vi kan for å bli en langvarig samarbeidspartner som du kan stole på.

Grunnen til at vi mener at du bør velge Fjordkraft som din kraftleverandør, er fordi vi har bred erfaring med leveranse av kraft til alt fra energikrevende industri til små entreprenørselskap. Dette tror vi at du vil kunne dra god nytte av. Som kunde hos oss får bedriften din flere fordeler, og her er noen av dem:

Skreddersydde kraftavtaler

I nært samarbeid med Nordens ledende handelsmiljø innen energi, utvikler vi markedets beste strømavtaler for bedrifter. Med dyktige forvaltere tett på kunde og marked, oppnår våre strømavtaler optimale resultater, og her er det penger å spare. Riktig forvaltningsstrategi kan redusere strømkostnadene med 5-15 %.

Profesjonelle energirådgivere

Sertifiserte energirådgivere gir bedriften din profesjonell rådgivning basert på innsikt og erfaring. Gjennom tett oppfølging og gode analyser iverksettes tiltak som gir ønsket effekt. Tanken hos oss er at riktig rådgivning er bedriftens beste strømsparer. Det er mer enn strømprisen som avgjør hvor din bedrift kan kutte kostnader. Målrettet arbeid med eget forbruk kan redusere kostnadene med opptil 10 %. Våre rådgivere skal gi deg gode råd, helt enkelt. Det gjelder alt fra kraftavtaler, forvaltning og forbruk.

 

Min Bedrift

Med energiverktøyet Min Bedrift har du alltid oversikt over eget forbruk og kan identifisere sparepotensialet. Vi har utviklet et verktøy som gjør det enklere for bedriften din å holde kontroll over strømforbruk og kostnader. Som bedriftskunde hos Fjordkraft har du tilgang til dette energiverktøyet, som stadig forbedres og optimaliseres for at det skal være nyttig for deg som kunde.


Min Bedrift gir deg full kontroll over bedriftens energiforbruk. Du kan hente ut rapporter for hele selskapet eller for hver enkelt strømmåler - slik at bedriften din enkelt kan finne tiltak for å redusere strømkostnadene.


Vi er stolte av at Fjordkraft er størst på bedrift i Norge. Vi har kunder i både privat og offentlig sektor - og tilbyr kraft til bedrifter i alle størrelser, over hele landet. Over 30.000 bedrifter i Norge har valgt oss, og vi kan vise til svært gode tilbakemeldinger fra bedriftskundene våre. Vi kan love deg:

  • Gode priser
  • Tett oppfølgng
  • Forutsigbarhet
  • Trygghet
  • Tilgang til energiverktøyet Min Bedrift, som gir innsikt i bedriftens kraftforbruk.

Se noen av våre fornøyde bedriftskunder