Miljøvennlig bedrift

Vurderer bedriften din solceller?

Solceller på taket er en plasseffektiv og utslippsfri energikilde, og et synlig bidrag til bærekraftig utvikling i nærområdet. Se hvor enkelt dere kan realisere dere drømmen om ren solkraft!

Publisert: 18. november 2020

Statkraft lanserer årlig sitt lavutsslippscenario. Dette er et optimistisk, men realistisk fremtidsbilde for global energiomstilling frem mot 2050. I lavutslippsscenariet for 2020 mener de at solkraft vil være den viktigste kraftproduserende teknologien globalt allerede om 15 år. Dette skal skje både gjennom økt utbygging, og ved at solcelleteknologien blir mer effektiv. Statkraft forventer at solkraftkapasiteten i 2050 vil være 24 ganger så høy som i dag.

 

Derfor bør dere vurdere solceller


Solceller er kanskje det mest visuelle beviset som finnes for satsing på klimavennlighet og bærekraft. Solcellepanelene kan plasseres både på tak og på bakken. Ved å plassere de på taket kan du bruke plass som ellers ville vært ubenyttet, og dermed opptar heller ikke solcellepanelene ekstra areal eller er til sjenanse for omgivelsene.

Solceller? Det er soleklart!

 

Selg overskuddsstrømmen med plussavtale

Produksjon fra solcellepanelene vil naturlig nok variere etter vær og tid på døgnet. Strøm kan ikke lagres, så dersom dere kjøper et solcelleanlegg trenger dere en avtale med strømleverandøren om at de kjøper overskuddsstrømmen dere produserer. Hos Fjordkraft kalles dette en plussavtale, og den fungerer slik at overskuddstrøm sendes inn til strømnettet, og blir trukket fra på fakturaen.

 

Vi tilbyr løsninger for både kjøp og leie av solcellepanel, og våre flinke rådgivere hjelpåer deg gjerne!

 

Kontakt en rådgiver