Få full kontroll på strømmen du produserer

Produserer du din egen strøm med solenergi, får du din egen Solkonto hos Fjordkraft. Det betyr at du selv bestemmer når du ønsker å bruke din egen strøm.

Med solceller på taket vil du i perioder kunne produsere et overskudd av strøm. Dette kan for eksempel skje en varm sommerdag når solcelleanlegget produserer for fullt og familien er på stranden. Eller kanskje du har reist på fjellet i påsken mens solen steiker på hustaket hjemme? Da er det fint at du kan benytte deg av strømmen du produserer når du selv vil. 

Lagre overskudsstrømmen i din Solkonto

Overskuddsstrømmen fra solcelleanlegget lagres på din Solkonto. Her kan du velge å spare opp strømmen din hvis du ønsker det, i stedet for at overskuddet automatisk blir trekt fra din neste strømregning. Med Solkonto kan du bestemme selv når du vil benytte deg av den ekstra strømmen du har spart opp.

Du kan spare opp strøm i inntil 18 måneder, uten noen begrensning. Det er opp til deg om du ønsker å ta ut strømmen med en gang eller spare den til en høy strømregning senere.

Fordi solcelleanlegget ikke produserer hele døgnet vil du fortsatt ha behov for å kjøpe strøm fra oss i perioder. Men all overskuddsstrømmen blir samlet på din solkonto.

Få direkte oversikt over produksjonen 

Solcellepanelene du kjøper av oss kommer med en 4G-stikk som gjør oppkobling og full dataoversikt mulig direkte fra Fjordkraft-appen. Her får du muligheten til å se hvor mye solcellepanelene dine produserer «akkurat nå», og hvor mye de har produsert tidligere. Styring av når du ønsker å produsere og når du ønsker å spare, gjør det mulig å betale ned på strømregningen med solen du har spart opp.

  

 

Finn pris på solceller