Et soleklart valg for næringsbygg

Solen er vår viktigste kilde til å dekke fremtidens energibehov. Solenergi er et plasseffektivt, utslippsfritt og synlig bidrag til bærekraftig utvikling i nærområdet. Solceller på taket er et sikkert klimatiltak, og vi kan gjøre dine bygg klare til å produsere kortreist og bærekraftig solenergi.

Snakk med oss


Få hjelp gjennom hele prosessen

I samarbeid med Solcellespesialisten sørger vi for prosjektering, planlegging og installasjon av solcelleanlegg. Vi håndterer også prosjektering, søknader og koordinering mot netteier. Med solceller på taket får bedriften din:

Forutsigbare energikostnader

Redusert CO2-avtrykk og bedret energiklasse på bygget

Modulære installasjoner som lett kan tilpasses

Hvert eneste bygg har unike muligheter. Vi gjør kalkulasjoner på dine bygg, og finner skreddersydde løsninger tilpasset deg.

Alt du trenger er et tak.

 

Grønne bedriftslån

Tenker din bedrift å investere i solceller? Gjennom vår samarbeidspartner DNB kan du nå få grønt lån ved kjøp av solcellepanel. Et grønt lån er et finansieringsprodukt for prosjekter som bidrar til et bedre miljø, og det gir bedre betingelser enn et tilsvarende lån som ikke er grønt. 

Les mer om grønt lån

Solenergi på gården

Vurderer din gård solceller? Gårder med store takflater er perfekte for solcelleinstallasjoner.

Solceller i landbruk

Store gevinster, for bedriften og klimaet

Solceller på taket gjør en forskjell. Med solceller på et 1000 m² stort område, vil anlegget kunne produsere rundt 100 000 kWh/år. Strømmen fra solcelleanlegget vil da gi en utslippsreduksjon på 52 tonn CO2e, sammenlignet med strømmen fra strømnettet.

52 tonn co2e tilsvarer omtrent 1200 flyturer mellom Oslo og Bergen.

Flere energisparende løsninger