Gjør deg klar for fremtiden med energisparende løsninger

Vi hjelper bedriften din til en smartere og mer energieffektiv hverdag. Sammen med erfarne samarbeidspartnere sørger vi for at du får gode løsninger innen solenergi, måling av bygg og varmepumpeteknolgi.

Solenergi for din bedrift

Solen er vår viktigste kilde for å dekke fremtidens energibehov. Solceller er plasseffektivt, utslippsfritt og et synlig bidrag til bærekraftig utvikling i nærområdet.

Finn ut mer om solceller

Måling av bygg

Få innsikt og kontroll over alle energibærere i bygget, på en og samme brukerflate. Med et EOS-system får du målbare data som hjelper deg å kutte forbruket. Våre kunder rapporterer om en reduksjon i energikostnader på 10-15%.

Finn ut mer om måling av bygg

Varmepumper for næringsbygg

Varmepumper gir deg kortreist energi uten bekymring. Med det siste innen varmepumpeteknologi kan du utnytte tilgjengelig energi rett fra naturen for å varme opp byggene dine. Vi tar ansvar for hele prosessen: Finansiering, installasjon, drift og forvaltning.

Finn ut mer om varmepumper

Morgendagens batteriløsning

Brukte elbil-batteri får nytt liv som energilagringskilder i bedrifter og eneboliger. Er bedriften din interessert i å være pilotkunde?

Finn ut mer om batteri og lagring

Strømsparetips for landbruk

I landbruket kan små grep gi store strømbesparelser. Med våre enkle og effektive strømsparetips, kan du kutte energikostnader og bidra til et mer bærekraftig landbruk.

Les våre strømsparetips

Vi er her for bedriften din

Våre rådgivere kjenner markedet godt – og er vant til å hjelpe selskaper i alle slags størrelser og bransjer.

Snakk med en rådgiver