Spesialtilbud til Spenst-sentre

Spesialavtaler for Spenst-sentre

Hvilken strømavtale som er riktig for bedriften din, avhenger blant annet av størrelse, forbruksmønster og ønske om forutsigbarhet.

Våre erfarne rådgivere hjelper deg å finne avtalen som passer best for din bedrift. Trykk på knappen for å komme i kontakt med en rådgiver, og les gjerne mer om de ulike avtalene under!

 

Bestill strøm

 

Velg mellom disse avtalene

Vi tilbyr ulike avtaletyper - fra spotpris som følger markedet, til delvis sikring eller spot med tak som er en kombinasjon av spotpris og sikring. Kontakt oss i dag, så finner vi sammen den avtalen som er best for din bedrift!

 

Spenst Kraftforvaltning 90

Spenst kraftforvaltning 90 gir bedriften en strømavtale som kombinerer prissikring og spotpris. Dette er en langsiktig avtale hvor produktstrukturen vil gi en jevnere priskurve gjennom året. Målet er å gi større forutsigbarhet og unngå de høye pristoppene, spesielt i vintermånedene hvor det normalt er høyere strømpriser i markedet.

Spenst Forutsigbar

Forutsigbar er strømavtalen som sikrer deg lavere strømpriser over tid.  Hensikten med dette produktet er å redusere risikoen for høye strømpriser gjennom vinterhalvåret (kutter pristopper). Du vil med andre ord jevne ut prissvingningene, og få mer forutsigbare strømregninger.

Spenst Aktiv

Denne strømavtalen forvaltes av Statkraft, som foretar kjøp og salg av risikostyring i kraftmarkedet. Målet er å oppnå bedre pris enn spotpris. 

Spenst Spot

En spotprisavtale følger prisene i strømmarkedet, og avregnes time for time.  Spotprisavtaler er egnet for små og mellomstore bedrifter, med et ukomplisert strømforbruk. 

 

Snakk med en rådgiver og finn strømavtalen som passer best for din bedrift