Spesialtilbud til deg som er Virke - medlem!

Spesialavtaler for deg som er Virke-medlem

Hvilken strømavtale som er riktig for bedriften din, avhenger blant annet av bedriftens størrelse, forbruk og ønske om forutsigbarhet.

Våre erfarne rådgivere hjelper dere å finne avtalen som passer best for deres bedrift. Trykk på knappen for å komme i kontakt med en rådgiver, og les gjerne mer om de ulike Virke-avtalene under!

 

Bestill strøm

 

Virke-avtalene

Vi tilbyr ulike avtaletyper - fra spotpris som følger markedet, til delvis sikring eller spot med tak som er en kombinasjon av spotpris og sikring. Kontakt oss i dag, så finner vi sammen den avtalen som er best for din bedrift!

 

Virke Kraftforvaltning 90 

Virke kraftforvaltning 90 gir bedriften en strømavtale som kombinerer prissikring og spotpris. Dette er en langsiktig avtale hvor produktstrukturen vil gi en jevnere priskurve gjennom året. Målet er å gi større forutsigbarhet og unngå de høye pristoppene, spesielt i vintermånedene hvor det normalt er høyere strømpriser i markedet.

 

Virke Forutsigbar

Produktet Virke Forutsigbar er strømavtalen som sikrer deg lavere strømpriser over tid. Dette produktet har vist historisk sett lavere strømpriser over tid sammenlignet med spot. Hensikten med dette produktet er å redusere risikoen for høye strømpriser gjennom vinterhalvåret (kutter pristopper). Du vil med andre ord jevne ut prissvingningene, som igjen vil gi lavere kostnad over tid.

 

Virke Aktiv

Virke Aktiv forvaltes av Statkraft, som foretar kjøp og salg av risikostyring i kraftmarkedet. Målet er å oppnå bedre pris enn spotpris.

 

Virke Spot

En spotprisavtale følger prisene i strømmarkedet. Dette er en innkjøpsprisavtale som er særlig godt egnet for små og mellomstore bedrifter, med et ukomplisert strømforbruk. Gjennom Virke får du ekstra gunstig pris på avtalen.

 

Virke Spot med tak

Med denne avtalen får din bedrift en forvaltningsavtale med et pristak som sikrer deg mot høye strømpriser i tider hvor markedet stiger, samtidig som avtalen følger spotpris når prisene er lave. Dette er en trygg og forutsigbar avtale, som gir deg spotpris ved lave markedspriser, samtidig som den har et pristak som gir sikring mot høye priser.

 

Virke Klimasmart  

med Virke Klimasmart vil strømprisen til bedriften din følge markedet gjennom året uten de store prissvingningene time for time. Klimasmart strøm leveres med opprinnelsesgarantier fra norske vannkraftverk.

 

Snakk med en rådgiver og finn strømavtalen som passer best for din bedrift

 

 

virke logo