Gode Strømtilbud til deg som er medlem i Totalsparing

Totalsparing og Fjordkraft gir din bedrift svært gode betingelser!

Fjordkraft er mer enn en strømleverandør; vi er din energipartner. Våre erfarne rådgivere hjelper deg å finne den beste avtalen for deg, tilpasset ditt strømbehov. Vårt mål er at dere skal bruke rett mengde strøm, enten dere er en liten bedrift med et enkelt strømbehov, eller en stor bedrift med mange målere og et kreende energibehov. Fordi bedriften din er medlem i Totalsparing, har dere mulighet til å oppnå gode besparelser med en strømavtale fra Fjordkraft. 

Fjordkraft tilbyr skreddersydde strømavtaler, enten bedriften din ønsker en enkel spotavtale eller har behov for en mer forutsigbar strømavtale med sikring. Energiverktøyet Min Bedrift gir dere full oversikt over strømforbruket og kundeforholdet, og vi tilbyr også en rekke tilleggstjenester, for eksempel avanserte energiovervåkningssystemer og inneklimaløsninger hvor vi bruker det siste innen varmepumpeteknologi til å varme opp dine bygg, uten at du trenger å investere en krone. Er du på jakt etter ladeløsninger eller solceller? spør oss gjerne om det også!  

 

Totalsparing

Klimaløfte

Bli med og forandre verden litt

Vi krever at våre leverandører skal være klimanøytrale. Sammen skaper vi en klimavennlig verdikjede. Fjordkrafts klimaløfte