Spesialtilbud til Konsumgruppen 

Spesialavtaler for Konsumgruppens medlemmer

Hvilken strømavtale som er riktig for bedriften din, avhenger blant annet av størrelse, forbruksmønster og ønske om forutsigbarhet.

Våre erfarne rådgivere hjelper deg å finne avtalen som passer best for din bedrift. Trykk på knappen for å komme i kontakt med en rådgiver, og les gjerne mer om de ulike avtalene under!

Bestill strøm

 

Velg mellom disse avtalene

Vi tilbyr ulike avtaletyper. Kontakt oss i dag, så finner vi sammen den avtalen som er best for din bedrift!

Kraftforvaltning 90

Kraftforvaltning 90 gir bedriften en strømavtale som kombinerer prissikring og spotpris. Dette er en langsiktig avtale hvor produktstrukturen vil gi en jevnere priskurve gjennom året. Målet er å gi større forutsigbarhet og unngå de høye pristoppene, spesielt i vintermånedene hvor det normalt er høyere strømpriser i markedet.

Forutsigbar

Forutsigbar er strømavtalen som sikrer deg lavere strømpriser over tid. Målet med en forutsigbar-avtale er å redusere risikoen for høye strømpriser gjennom vinterhalvåret (kutter pristopper). Du vil med andre ord jevne ut prissvingningene, og få mer forutsigbare strømregninger.

Aktiv

Denne strømavtalen forvaltes av Statkraft, som foretar kjøp og salg av risikostyring i kraftmarkedet. Målet er å oppnå bedre pris enn spotpris måned for måned.

Spot

En spotprisavtale følger prisene i strømmarkedet, og avregnes time for time.  Spotprisavtaler er egnet for små og mellomstore bedrifter, med et ukomplisert strømforbruk. 

Klimasmart strøm

Klimasmart strøm følger markedet gjennom året, men  uten de store prissvingningene time for time. Klimasmart strøm leveres med opprinnelsesgarantier fra norske vannkraftverk 

Snakk med en rådgiver og finn strømavtalen som passer best for din bedrift